search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:39
MENU CLOSE

Τσουρός κατά Κατερίνας Καινούργιου για Πολυδερόπουλο: «Αυτό που έγινε είναι απάνθρωπο» (Video)

06.01.2024 16:36
tsouros_kainourgiou_polideropoulos

Την έντονη αντίδραση του Κώστα Τσουρού προκάλεσε ρεπορτάζ από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Παρακολουθώντας βίντεο, κατά το οποίο δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα», ακολουθεί τον ηθοποιό, Νίκο Πολυδερόπουλο, που έχασε πρόσφατα από τη ζωή τον αδελφό του, οι συντελεστές της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ξέσπασαν.

«Θλιβερό και ανθρωποφαγικό. Δεν υπάρχουν όρια. Εκεί που ο άνθρωπος έχει υποστεί μια απώλεια, εσύ τον κυνηγάς να του πάρεις μια δήλωση σε σχέση με την απώλεια αυτή. Δεν υπάρχει κανένα όριο παιδιά», ανέφερε η Νόνη Δούνια.

Ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής Κώστας Τσουρός είπε: «Για μένα αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα ούτε ποιος φταίει, ούτε ποιος δεν φταίει. Αυτό που έγινε ήταν απάνθρωπο, ούτε καν ανθρωποφαγικό. Είναι απάνθρωπο να κυνηγάει μία κάμερα από πίσω έναν άνθρωπο που πάει στη δουλειά του στο θέατρο, ο οποίος έχει χάσει τον αδελφό του 28χρονών πριν από λίγες ημέρες».

«Λες και θα αποκαλύψουν κάποιο έγκλημα, ας μπουν κάποια όρια για την προσωπική ζωή των ανθρώπων και ας μπουν και στη θέση του άλλου. Δεν γίνεται, επειδή εμείς θέλουμε να κάνουμε εκπομπές και να έχουμε περιεχόμενο, να φέρνουμε σε τόσο άθλια θέση τους ανθρώπους γύρω μας. Ας το προσέξουμε λίγο», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Βόμβα στο Survivor: «Κόπηκαν παίκτες γιατί ήταν ακραία ντοπαρισμένοι» (Video)

Μάνεσης για Κασσελάκη: «Δεν λες το πρώτο πράγμα που σου έρχεται, ρωτάς τον Πολάκη που ξέρει»

Εφημερίδες: Τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:32