search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 02:57
MENU CLOSE

Αγρίνιο: 41χρονος συνελήφθη για ξυλοδαρμό μαθητή που πήγε να πει τα κάλαντα – Έκανε μήνυση στους γονείς του

07.01.2024 12:38
kalanta

Με μήνυση στους γονείς μαθητή που χτύπησε, επειδή πήγε να πει τα κάλαντα, «απάντησε» ένας 41χρονος από το Αγρίνιο.

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε, το πρωί της Παρασκευής, όταν τέσσερις μαθητές Γυμνασίου, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, πήγαν να πουν τα κάλαντα σε μια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος –ο οποίος ενοχλήθηκε– κατηγορείται πως βιαιοπράγησε σε βάρος του παιδιού, με αποτέλεσμα να μηνυθεί από τους γονείς του για πρόκληση σωματικής βλάβης και στη συνέχεια να συλληφθεί.

Με μήνυση «απάντησε» ο 41χρονος

Ο 41χρονος μήνυσε επίσης τους γονείς του παιδιού για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και το παιδί για φθορά ξένης περιουσίας.

Αρνήθηκε ότι χτύπησε το παιδί με τον τρόπο που αυτό υποστηρίζει και υποστήριξε πως οι ανήλικοι προκάλεσαν φθορές στα κουδούνια της πολυκατοικίας, χτυπώντας τα με το τρίγωνο παρατεταμένα, όπως «είδε από την κάμερα του θυροτηλεφώνου».

Οι γονείς του παιδιού συνελήφθησαν και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή εισαγγελέα, ενώ ο ένοικος της πολυκατοικίας κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη για έξαρση ιώσεων: «Αν ο μαθητής δεν αισθάνεται καλά, να μην πάει σχολείο» (Video)

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Στο «κόκκινο» 8 περιοχές μέχρι το βράδυ της Κυριακής – Προβλήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ηλεία από τους θυελλώδεις ανέμους

Ελ. Βενιζέλος: Αεροπλάνο της Egypt Air έκανε αναγκαστική προσγείωση – 4 επιβάτες κρύφτηκαν στις τουαλέτες του αεροδρομίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42