search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:16
MENU CLOSE

Μπαλάσκας για αστυνομικό που έκανε σούζες στη Θεσσαλονίκη: «Σιγά τα ωά» (Video)

07.01.2024 11:10
souza_balaskas

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει βίντεο με αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να κάνει σούζα σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει διατάξει διοικητική πειθαρχική έρευνα για το περιστατικό που καταγράφηκε από πολίτη τα Χριστούγεννα.

Κληθείς να σχολιάζει το περιστατικό, ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, είπε: «Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού με μια σούζα, σιγά τα ωά. Έχει γίνει ΠΔΕ, ούτε καν ΕΔΕ. Αν πάει σε ΕΔΕ, θα τιμωρηθεί ο αστυνομικός με 10 άντε 15 ευρώ, γι’ αυτήν την μικροσούζα, δεν είναι σούζα τεραστίων διαστάσεων. Είναι μια πειθαρχική παραβασούλα για μια μικρή απρέπεια ενός αστυνομικού, που τιμωρείται με ένα μικρό πρόστιμο, σιγά τα ωά. Είναι μια σούζα, αποτελεί για τον αστυνομικό εν ενεργεία πειθαρχική παράβαση, είναι απρέπεια επί της οδού εν ώρα υπηρεσίας, αν πάει σε ΕΔΕ θα τιμωρηθεί ως προβλέπεται. Τι παραπάνω;».

Αποκάλυψε μάλιστα στην εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο», πως «κάτι ψιλοσούζες τις έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου», λέγοντας πως ο εν λόγω νεαρός αστυνομικός που έκανε ένα λάθος, έχει σώσει παιδάκια.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά σημείωσε: «Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι κάποιος αστυνομικός σε έναν δρόμο πολυσύχναστο αποφασίσει να κάνει μια σούζα, θα σας πω ότι κακώς έγινε, δεν ξέρουμε όμως πως έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Διερευνώνται όλα τα πραγματικά περιστατικά, θα αναλυθεί το βιντεοληπτικό υλικό. Ο κύριος Μπαλάσκας που οδηγεί δίκυκλες μοτοσικλέτες θα μας πει ακριβώς. Δεν μπορεί να ξέρω ποια είναι τα πραγματικά περιστατικά. Είναι σημαντικό να παίρνουμε αποστάσεις όταν δεν γνωρίσουμε τα πραγματικά περιστατικά».

Διαβάστε επίσης:

Χρονιά ρεκόρ το 2023 για την επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας – «Απογειώθηκε» το Ελευθέριος Βενιζέλος

Κακοκαιρία: Πτώσεις δέντρων και ζημιές σε ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία: 337 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική σε όλη τη χώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:03