search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:11
MENU CLOSE

Θρίλερ με την εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Δεν ξέρει κανείς αυτόν που θα έπαιρνε τον Μπάμπη», καταγγέλλει η αδερφή του

07.01.2024 10:34
babis-koutsikos1

Συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη Κουτσίκου από το Μεσολόγγι, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η αδερφή του, Χριστίνα, ανέφερε πως οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί «στο σημείο που είναι μια κεραία όπου έδωσε τελευταία φορά στίγμα το κινητό του», κοντά στα παλαιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου.

Αμφισβήτησε μάλιστα τον ισχυρισμό του 51χρονου «φίλου» του αδελφού της, που υποστήριξε ότι τον πήρε μαζί του για κυνήγι και τον άφησε στην εθνική για να παραλάβει από εκεί άλλος γνωστός, ξεκαθαρίζοντας πως «αυτόν τον γνωστό δεν τον ξέρει κανείς».

«Ψάχνουμε στα χωράφια, στα βουνά, πρέπει να δούμε τις κάμερες για να δούμε πού έχουν πάει. Από εκεί που παρέλαβε τον αδερφό μου μέχρι εκεί που τον άφησε είναι 10 λεπτά» πρόσθεσε.

Η Χριστίνα Κουτσίκου είπε πως φοβούνται μήπως έχει συμβεί κάτι κακό. «Και τραυματισμένος να είναι έχουν περάσει πολλά 24ωρα από το βράδυ της Πέμπτης, κάνω έκκληση σε όσους έχουν κάμερες στην γύρω περιοχή και βλέπουν δρόμο να πάνε στην ασφάλεια και να δώσουν το υλικό», ανέφερε.

Περιγράφοντας τι συνέβη πριν να εξαφανιστεί ο αδελφός της, είπε πως ο Μπάμπη ότι «είχε έρθει για Χριστούγεννα, η μάνα μου έλειπε στη δουλειά μου, δεν είπε ότι θα βγω και θα πάω για κυνήγι».

Την ίδια ώρα φίλοι και συγγενείς του Μπάμπη κάνουν λόγο για μια οικονομική διαφορά που είχε ο 31χρονος με τον 51χρονο μάρτυρα και φίλο του. Οι Αρχές αξιολογούν όλες τις πληροφορίες και όσο οι ώρες κυλούν με τον 31χρονο να μην δίνει κάποιο σημείο ζωής αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την εξαφάνιση.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Πτώσεις δέντρων και ζημιές σε ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία: 337 κλήσεις έλαβε η Πυροσβεστική σε όλη τη χώρα

Εκπτώσεις: Πρεμιέρα τη Δευτέρα – Προσδοκίες των εμπόρων για τζίρο άνω των 6 δισ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 21:11