search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 03:34
MENU CLOSE

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Αναβλήθηκε η δίκη του κρεοπώλη – «Σκανάρουν» κινητά και smart watch οι Αρχές

08.01.2024 16:04
mesologgi_exafanisi

Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου άνδρα στο Μεσολόγγι, καθώς στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος επέστρεψε ο 50χρονος, που εξετάζεται ως ύποπτος για την υπόθεση.

Ο 50χρονος κρεοπώλης οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (8/) στα δικαστήρια του Μεσολογγίου, προκειμένου να δικαστεί για το αδίκημα της οπλοφορίας για το οποίο έχει συλληφθεί, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

Η δίκη αναβλήθηκε για αύριο, Τρίτη και ως τότε ο 50χρονος θα κρατείται.

Άνθρωπος-«κλειδί» ο κρεοπώλης

Ο κρεοπώλης που φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον 31χρονο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί, αρνείται ότι έχει την παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση, ενώ όπως τόνισε στους αστυνομικούς είχε μεταφέρει τον αγνοούμενο μέχρι ένα σημείο.

Εκεί σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κρεοπώλης, ο 31χρονος θα συναντούσε κάποιο άλλο άτομο με το οποίο θα πήγαιναν μαζί για κυνήγι.

Παράλληλα, ο 50χρονος ισχυρίζεται ότι δεν είχε κάποια οικονομική εκκρεμότητα με τον Μπάμπη, καθώς όπως λέει είχε επιστρέψει το ποσό που είχε δανειστεί από τον αγνοούμενο. Ωστόσο, οι συγγενείς του νεαρού άνδρα υποστηρίζουν ότι ο 50χρονος του χρωστούσε ακόμα το ποσό των 17.000 ευρώ.

«Σκανάρουν» κινητά και smart watch οι Αρχές

Το στοιχείο με τα δανεικά, όσο και κάποιες αντιφάσεις στις οποίες θεωρείται ότι υπέπεσε ο μάρτυρας, μαζί με σβησμένα sms που εντόπισαν στο κινητό του οι ειδικοί της αστυνομίας, έχουν μπει στο μικροσκόπιο και αξιολογούνται.

Σημειωτέον ότι το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Αστυνομίας. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών πιστεύεται ότι το κινητό του 51χρονου θα δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον 31χρονο.

Τέλος, υπάρχει και ένα έξυπνο ρολόι του όποιου η μπαταρία έχει τελειώσει και έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια για έλεγχο, και δύναται επίσης να δώσει σημαντικά στοιχεία για την εξαφάνιση του 31χρονου.  

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τα πρώτα «σκληρά» κρύα – Πόσο θα διαρκέσει η «διπλή» ψυχρή εισβολή – Τι λέει ο Κολυδάς

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αγνοούμενη έγκυο – Παραβίαση του σπιτιού του καταγγέλλει ο σύντροφός της

Δίκη Πισπιρίγκου: Με νέες αιχμές κατά Ηλιάδη η απολογία της κατηγορούμενης – «Μέλημά μας ήταν να σταθεί στα πόδια της η Τζωρτζίνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46