search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 15:54
MENU CLOSE

Γέρακας: Στα χέρια της αστυνομίας 53χρονη φυγόποινη – Κρυβόταν σε ειδική κρύπτη στο σπίτι της (Video)

08.01.2024 15:59
peripoliko new (2)

Στη σύλληψη 53χρονης γυναίκας που αναζητούνταν ως φυγόποινη, καθώς εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 56.000 ευρώ, για το αδίκημα της διευκόλυνσης μεταφοράς πολίτη τρίτης χώρας που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι του Σαββάτου (6/1) σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στον Γέρακα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, εντοπίστηκε η 53χρονη να έχει κρυφτεί σε αθέατη διαμορφωμένη κρύπτη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η 53χρονη στις αρχές του 2019, επιχείρησε να διευκολύνει την επιβίβαση αλλοδαπής που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων σε πλοίο που βρισκόταν στο λιμάνι της Μυτιλήνης με σκοπό τη μετάβαση της στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σχεδιάστηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό και σύλληψη 53χρονης ημεδαπής που αναζητούνταν ως φυγόποινη, καθότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης (10) ετών και χρηματική ποινή (56.000) ευρώ, για το αδίκημα της διευκόλυνσης μεταφοράς πολίτη τρίτης χώρας που δεν έχει δικαίωμα εισόδου στο ελληνικό έδαφος.

Μεσημβρινές ώρες της 6-1-2024 σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της στο Γέρακα, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, κατελήφθη η 53χρονη να έχει κρυφτεί σε αθέατη διαμορφωμένη κρύπτη εντός της πολυώροφης οικίας, προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό της.

Ειδικότερα, η 53χρονη, αρχές του 2019, επιχείρησε να διευκολύνει την επιβίβαση αλλοδαπής που στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων σε πλοίο που βρισκόταν στο λιμένα Μυτιλήνης με σκοπό τη μετάβαση της στην ενδοχώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: Με νέες αιχμές κατά Ηλιάδη η απολογία της κατηγορούμενης – «Μέλημά μας ήταν να σταθεί στα πόδια της η Τζωρτζίνα»

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τα πρώτα «σκληρά» κρύα – Πόσο θα διαρκέσει η «διπλή» ψυχρή εισβολή – Τι λέει ο Κολυδάς

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αγνοούμενη έγκυο – Παραβίαση του σπιτιού του καταγγέλλει ο σύντροφός της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 15:53