search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:12
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Πέθανε 4χρονο αγοράκι από τη Θάσο – Νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού

08.01.2024 16:36
ippokrateio-new

Δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια ενός 4χρονου αγοριού από τη Θάσο που πέθανε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το παιδάκι μεταφέρθηκε με εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού, στο κέντρο υγείας του Πρίνου, στη Θάσο.

Είχε προηγηθεί επίσκεψη στον παιδίατρο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στο κέντρο υγείας και νωρίς το πρωί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Εκεί επιδεινώθηκε η αναπνευστική του λειτουργία και διασωληνώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Από το νοσοκομείο Καβάλας κρίθηκε αναγκαίο ότι πρέπει να μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου σήμερα τα ξημερώματα, άφησε την τελευταία του πνοή.

Απαντήσεις για το τι συνέβη αναμένεται να δώσει η νεκροψία.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τα πρώτα «σκληρά» κρύα – Πόσο θα διαρκέσει η «διπλή» ψυχρή εισβολή – Τι λέει ο Κολυδάς

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Αναβλήθηκε η δίκη του κρεοπώλη – «Σκανάρουν» κινητά και smart watch οι Αρχές

Δίκη Πισπιρίγκου: Με νέες αιχμές κατά Ηλιάδη η απολογία της κατηγορούμενης – «Μέλημά μας ήταν να σταθεί στα πόδια της η Τζωρτζίνα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 12:12