search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:51
MENU CLOSE

Τζέφρι Έπσταϊν: Κατέγραφε τις σεξουαλικές πράξεις του πρίγκιπα Άντριου, του Μπιλ Κλίντον και του Ρίτσαρντ Μπράνσον

08.01.2024 20:03
epstain-63

Καταγραφή των σεξουαλικών πράξεων του Πρίγκιπα Άντριου, του Μπιλ Κλίντον και του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον φέρεται να έκανε ο Τζέφρι Έπσταϊν, όπως αποκαλύπτουν τα δικαστικά έγγραφα που δώθηκαν στη δημοσιότητα.

Η Σάρα Ράνσομ, η οποία λέει ότι ήταν θύμα του Έπσταϊν, διατύπωσε τους συγκεκριμένες ισχυρισμούς ότι ο Δούκας της Υόρκης, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας κινηματογραφήθηκαν από τον παιδόφιλο χρηματιστή, όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.

Μια εταιρεία που εκπροσωπεί τον δικηγόρο Αλαν Ντέρσοβιτς, τόνισε ότι η κυρία Ράνσομ «στερείται προφανώς αξιοπιστίας».

Σε μια κατάθεση που έδωσε η Σάρα Ράνσομ – τμήματα της οποίας συμπεριλήφθηκαν ως πειστήρια σε ένα από τα αρχεία που αποσφραγίστηκαν τη Δευτέρα – κατέθεσε ότι μια ανώνυμη φίλη «είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον Πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον» σε διαφορετικές περιπτώσεις.

Η κατάθεση της Σάρα Ράνσομ περιγράφει το κύκλωμα διακίνησης σεξ. «Υπήρχε μια συνεχής εισροή κοριτσιών. Υπήρχαν τόσα πολλά κορίτσια. Υπήρχαν κορίτσια στο Μαϊάμι», είπε η κ. Ράνσομ σε ένα απόσπασμα της κατάθεσής της.

«Ερχόντουσαν καλεσμένοι. Αν πάτε σε ένα οίκο ανοχής και δείτε πώς λειτουργούν την επιχείρησή τους, εννοώ, γίνεται απλώς μια συζήτηση για το ποιος θα κάνει σεξ με ποιον».

Η Ράνσομ περιέγραψε επίσης τη Μάξγουελ ως «το δεξί χέρι του Έπσταϊν».

Εκ μέρους του Μπράνσον, εκπρόσωπος της Virgin Group είπε: «Σε μια έκθεση του New Yorker που δημοσιεύτηκε το 2019, η Ράνσομ παραδέχτηκε ότι είχε “εφεύρει” τις κασέτες».

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι ισχυρισμοί της Σάρα Ράνσομ είναι αβάσιμοι».

Διαβάστε επίσης:

POLITICO: Ο Νετανιάχου χάνει τον έλεγχο

Κύμα ψύχους στην Ευρώπη: -23 στην Πολωνία, – 30 στη Λετονία, προβλήματα στις μετακινήσεις και στην ηλεκτροδότηση

Θρήνος στο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο «Kάιζερ» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Φραντς Μπεκενμπάουερ σε ηλικία 78 ετών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 20:48