search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 19:38
MENU CLOSE

Euroleague: «Έπαιξε με τη φωτιά» αλλά στο τέλος χαμογέλασε ο Παναθηναϊκός – Νίκησε την Εφές με 83-76

09.01.2024 23:57
PAO-NEW

Το «καυτό» πρώτο ημίχρονο, όταν ξέφυγε ακόμα και με 22 πόντους (38-16 στο 14΄) και η ψυχραιμία στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο θρίαμβο, στην 20ή αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 83-76 της Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 12-8, με το οποίο επέστρεψαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης, πριν υποδεχθούν την Πέμπτη (11/1) τη Μονακό. Στον αντίποδα, η τουρκική ομάδα υπέστη την έβδομη διαδοχική ήττα της, βλέποντας το ρεκόρ της να υποχωρεί σε 7-13. 

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις, που αποτέλεσε τον βασικό λόγο της μεγάλης διαφοράς που πήρε ο Παναθηναϊκός AKTOR. Ο Λιθουανός πέτυχε 24 πόντους με 7/9 τρίποντα, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο «μαέστρος» Κώστας Σλούκας με 9 πόντους και 9 ασίστ, γράφοντας παράλληλα ιστορία. Από 14 πόντους πέτυχαν οι Κέντρικ Ναν και Ντίνος Μήτογλου, ενώ 10 σκόραρε ο Ματίας Λεσόρ. Πολύτιμες βοήθειες έδωσε στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Από πλευράς της Εφές, που πάλεψε γι’ ακόμη ένα ματς αλλά υπέστη 7η σερί ήττα και έπεσε στο 7-13, ξεχώρισε ο Ροντρίγκ Μπομπουά με 16 πόντους, ενώ 13 πέτυχε ο Τιμπόρ Πλάις και 12 ο Ελάιτζα Μπράιαντ. Σε χαμηλά επίπεδα κινήθηκε ο Σέιν Λάρκιν, που έμεινε στους 9 πόντους με 3/9 εντός πεδιάς.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Αλέξη Κούγια την Τετάρτη

Μενέντεζ στη Γερουσία: «Πολιτικά τα κίνητρα της δίωξής μου» – Πώς συνδέει την πώληση F-16 στην Τουρκία με τις κατηγορίες

Τσιτσιπάς για Αντετοκούνμπο: «Είναι ο λόγος που πιέζω τον εαυτό μου να γίνω καλύτερος»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 19:37