search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:09
MENU CLOSE

Ο Χαρδαλιάς ανακάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Περιφέρειας Αττικής: Το… λογότυπο!

10.01.2024 12:45
xardalias

Δεν ξέρω αν έχει… πρόγραμμα ο Νίκος Χαρδαλιάς. Θα το δούμε στην πορεία, καθώς και χρόνο διαθέτει (μια ολόκληρη πενταετία) και άνετη πλειοψηφία για να το εφαρμόσει.

Βλέπω όμως ότι έχει κάτι προτεραιότητες, που είναι τόσο περίεργες που προκαλούν από θυμηδία μέχρι οργή.

Ποια ήταν η πρώτη του ενέργεια με το που ανέλαβε καθήκοντα; Η πρώτη του έγνοια στην οποία έριξε βάρος;

Στην… αλλαγή του λογότυπου της Περιφέρειας Αττικής.

Ναι, καλά διαβάζετε.

Μόνος του αποφάσισε, μόνος του επέλεξε, μόνος του ενέκρινε και επέβαλε το «δυναμικό, αφαιρετικό λογότυπο», όπως λέει η σχετική ανακοίνωση της 3ης Ιανουαρίου παρακαλώ, πότε πρόλαβε;)  με το οποίο ισχυρίζεται ότι «ανανεώνεται η αισθητική της Περιφέρειας Αττικής, σηματοδοτώντας τον νέο οραματικό προγραμματισμό της διοίκησης του Νίκου Χαρδαλιά»!!!!!

Το λογότυπο όλα αυτά. Για το οποίο βγήκε και… βίντεο. Ουδείς στο νέο περιφερειακό συμβούλιο κατάλαβε πώς προέκυψε όλο αυτό, ποιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν, τι κοστίζει και γιατί. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες προφανώς για τη νέα διοίκηση. Σημασία έχει το… όραμα του κ. Χαρδαλιά.

Έχει και συνέχεια η ανακοίνωση περιβόλι: «»Με κεντρικό σύνθημα  «Νέα Σελίδα, Νέα Ταυτότητα! Ξεκινάμε…» , το νέο λογότυπο αποτυπώνει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τον στρατηγικό σχεδιασμό της νέας διοίκησης για την πορεία της Αττικής στο μέλλον, με στόχο τη δημιουργία μιας ασφαλούς, πράσινης, βιώσιμης, ανθρώπινης και Μητροπολιτικής Περιφέρειας».

Αυτό ήταν λοιπόν. Γιατί να μην το ξέρει και ο Πατούλης ότι το πρόβλημα ήταν το λογότυπο; Να έκανε και κείνος ένα και να μην έχανε το χρίσμα;

Καλά θα πάει κι αυτό, που λένε στα σόσιαλ…

Διαβάστε επίσης:

Τι αλλάζει με τον «Νέο ΟΣΕ»

Εξεταστική για τα Τέμπη: «Αρχιτέκτονας της εξαθλίωσης του ΟΣΕ ο Δημήτρης Ρέππας» σχολίασαν κύκλοι της ΝΔ για την κατάθεσή του

KKE για ακρίβεια: Η λαϊκή οικογένεια “ματώνει” για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 18:08