search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:11
MENU CLOSE

Πέθανε ξαφνικά ο τέως δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

10.01.2024 14:15
VASILIS-THWDOS

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 56 ετών, άφησε ξαφνικά ο τέως Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κάνει σήμερα το πρωί εισαγωγή σε νοσοκομείο για στεφανιογράφημα, ωστόσο έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη τόσο στους οικείους του, όσο και στην περιοχή του Ζωγράφου, της οποίας ήταν δήμαρχος μέχρι πριν από δέκα ημέρες.

Η τελευταία του ανάρτηση:

Ποιος ήταν ο Βασίλης Θώδας

Ο Βασίλης Θώδας είχε γεννηθεί στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα.

Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993, άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων.

Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα: «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Το 2014 ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα: «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Αρνείται τις κατηγορίες ο σύντροφος της εγκύου – Μόνο τη ληστεία παραδέχεται ο φίλος του – Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο

Βέροια: Κάταγμα κρανίου υπέστη το βρέφος που σκότωσε η μητέρα του – Ανατριχιαστικά τα ευρήματα της νεκροψίας

Βόλος: Η εξομολόγηση της κόρης πριν το έγκλημα και η υπόσχεση του πατέρα – Οι βιασμοί, τα βίντεο και ο εκβιασμός (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:09