search
ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2025 05:54
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΝΔ για την εξεταστική – «Πόντιος Πιλάτος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης»

10.01.2024 18:21
xrysoxoidis

Προσπάθεια συγκάλυψης εκ μέρους της πλειοψηφίας του «εγκλήματος» των Τεμπών καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, εμμένοντας στο αίτημά του να προσέλθουν οι ουσιώδεις μάρτυρες που έχουν πλήρη γνώση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος. 

Οι βουλευτές του που μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή σχολιάζουν και τη σημερινή κατάθεση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υποστηρίζοντας ότι επί της ουσίας ένιψε τα χείρας τους μεταθέτοντας την ευθύνη στον μοιραίο σταθμάρχη. 

«Τον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου επέλεξε να παίξει ο Μ. Χρυσοχοΐδης κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή, κρατώντας τη στάση «Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω». Εμφανίστηκε απόλυτα ταυτισμένος με την προσπάθεια συγκάλυψης από την κυβερνητική πλειοψηφία, ρίχνοντας την ευθύνη μόνο στον σταθμάρχη

Δεν ήξερε ότι μέχρι το καλοκαίρι του 2019 λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση στη Λάρισα. Δεν ήξερε, ούτε άκουσε ότι την ημέρα του δυστυχήματος δεν λειτουργούσε η τηλεδιοίκηση, διότι η Κυβέρνηση, στην οποία ανήκει, δεν φρόντισε να αποκαταστήσει τη βλάβη. Παραδέχτηκε, όμως, ότι η διπλή γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη παραδόθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Πρόταση μομφής κατά του προέδρου της εξεταστικής επιτροπής Δημήτρη Μαρκόπουλου από τη Νέα Αριστερά

Ένα νεύμα της Τέιλορ Σουίφτ θα… σώσει τις Ευρωεκλογές – Τι της ζήτησε ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Μητσοτάκης: Ανοίγει τα χαρτιά του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών εν μέσω αναβρασμού στη ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 28.07.2025 05:15