search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:59
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Τα βίντεο και τα μηνύματα που «καίνε» τον κρεοπώλη – «Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά μου» (videos)

12.01.2024 16:54
mesologgi_exafanisi-2

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Τα βίντεο

Σε δύο βίντεο ντοκουμέντα -που παρουσίασε ο Alpha- από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ο κρεοπώλης να κατευθύνεται με το όχημά του προς το Ευηνοχώρι, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε στις αρχές. Μετά από 52 λεπτά, φαίνεται το όχημά του να επιστρέφει στο Μεσολόγγι.

Παράλληλα, κάμερα κλειστού κυκλώματος τον έχει καταγράψει την ώρα που μπαίνει σε σούπερ μάρκετ, μετά τη συνάντησή του με τον 31χρονο αγνοούμενο, απ’ όπου προμηθεύτηκε μόνο ένα ρολό χαρτί κουζίνας.

Σύμφωνα με τον Alpha, το κινητό του αγνοούμενου φαίνεται πως εξέπεμψε 11 λεπτά στο ίδιο σημείο, στη θαλάσσια περιοχή, στοιχείο που θεωρείται εξαιρετικά σημαντικό για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Τα μηνύματα

«Μίλησε» το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη, καθώς τα στοιχεία που ανακτήθηκαν από τη συσκευή είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά.

Όπως αναφέρει ο Alpha, η αστυνομία έχει ανακτήσει συνομιλίες των δύο ανδρών μέσω Messenger, τις οποίες έσβησε ο 50χρονος.

Στα μηνύματα αυτά, υπάρχει διάλογος όπου ο 31χρονος επικοινωνεί με τον κρεοπώλη και του ζητά να του επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανείσει.

Στην τελευταία συνομιλία φέρεται να έγραψε ο 31χρονος στον κρεοπώλη: «Εγώ φεύγω Δευτέρα για Ιταλία. Μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά», αναφερόμενος στις 17.000 ευρώ, που σύμφωνα με τους συγγενείς του Μπάμπη ο κρεοπώλης δεν επέστρεψε ποτέ.

Παράλληλα, στην αστυνομία έχουν κληθεί νέα πρόσωπα για να καταθέσουν, τα οποία είναι από το φιλικό περιβάλλον του 31χρονου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, κάποιοι εξ αυτών δίνουν μία άλλη τροπή στην υπόθεση, καθώς δεν μιλούν μόνο για ένα χρέος.

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες, στο Μεσολόγγι βρίσκεται κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών από την Αθήνα ώστε να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Σέρρες: 7 άτομα πήραν δίπλωμα οδήγησης χωρίς γραπτές εξετάσεις, «λαδώνοντας» τους εξεταστές

Τρένο της γραμμής Θεσσαλονίκη-Δράμα προσέκρουσε σε δέντρο – Τραυματίστηκε μηχανοδηγός

Φλόγα: Δωρεά 1 εκατ. ευρώ στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 21:59