search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:24
MENU CLOSE

Viral το βίντεο με τον αρκούδο Λίο που παίζει στο χιόνι

12.01.2024 17:35
arkouda xioni

Η αξιαγάπητη καφέ αρκούδα, που διασώθηκε από την Συρία, απολαμβάνει το χιόνι στο κέντρο προστασίας της άγριας φύσης στη Νέα Υόρκη, το βίντεο ανεβαίνει στα social και γίνεται viral.

Ο αρκούδος που ακούει στο όνομα Λίο, στριφογυρίζει στο χιόνι σαν μικρό παιδί, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια που έζησε μέχρι να σωθεί και να βρει οδηγηθεί στο καταφύγιο.

Το κέντρο προστασίας της άγριας φύσης για ορφανά ζώα ιδρύθηκε το 2015 από τον Τζιμ Κόβαλτσικ, τη Σούζαν Κόβαλτσικ και την Κέρι Κλερ, στο Ότισβιλ της Νέας Υόρκης. Φιλοξενεί άγρια ζώα που για διάφορους λόγους έμειναν αβοήθητα και τα υποστηρίζει μέχρι να μπορέσουν να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου ανεβάζουν συχνά βίντεο για τα ζώα που φροντίζουν στο κανάλι τους στο YouTube και στην σελίδα τους στο Facebook.

Διαβάστε επίσης:

Χούθι: Έκτακτο ΣΑ του ΟΗΕ μετά τα πλήγματα ΗΠΑ και Βρετανών – Διεθνής ανησυχία για τις νέες απειλές, πώς αντιδρά το Πεντάγωνο

Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί ότι ανάπτυξη βρετανικής στρατιωτικής δύναμης στην Ουκρανία θα σημαίνει κήρυξη πολέμου

Χούθι: Όλα τα αμερικανικά και βρετανικά συμφέροντα αποτελούν «θεμιτούς στόχους» – Πώς αντιδρά το Πεντάγωνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07