search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:37
MENU CLOSE

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Με drone, δύτες και εκπαιδευμένα σκυλιά ψάχνουν τον Μπάμπη – Έκκληση από την αδελφή του (Video)

13.01.2024 20:45
mpampis

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 30χρονου Μπάμπη με τους δύτες να αναζητούν τον εξαφανισμένο κυνηγό στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Οι αρχές «χτενίζουν» την περιοχή με δύτες, πυροσβέστες, ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και με drone ενώ σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας του Μπάμπη πρόκειται για μεθοδευμένη με σχέδιο ενέργεια από άνθρωπο που γνωρίζει την περιοχή. «Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι», πρόσθεσε ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος.

Η αδελφή του απευθύνει έκκληση για βοήθεια σε όσους γνωρίζουν στοιχεία αλλά κρατούν το στόμα τους κλειστό ενώ αναφέρεται και στο χρέος που φέρεται να είχε ο κρεοπώλης στον Μπάμπη.

Διαβάστε επίσης:

Βέροια: Η 37χρονη παιδοκτόνος «κακοποιήθηκε στους δύο γάμους της»

Άγρια κακοποίηση 4χρονου: «Ο 23χρονος κρύβεται στα Μέγαρα» αποκαλύπτει συγγενής της μητέρας

Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το τελεφερίκ ως το καζίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 07:29