search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:44
MENU CLOSE

Μικρούτσικος για Καινούργιου: «Έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα»

13.01.2024 12:32
kainourgiou_mikroutsikos

Για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, για τον Γιώργο Λιάγκα, την παρεξήγηση με την Πωλίνα Γκιωνάκη, αλλά και για τον Νίκο Μουρατίδη, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά, δύσκολο. Να έχουμε καλή τηλεόραση, δύσκολο. Η τηλεόραση έχει πάρα πολλά προβλήματα, τα οποία κατά καιρούς και ο κόσμος και οι ειδικοί και εμείς τα έχουμε επισημάνει, δεν διορθώνονται, έχει πολλές κακοτεχνίες», ευχήθηκε για την τηλεοπτική σεζόν του 2024 ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ερωτώμενος για την Κατερίνα Καινούργιου και τι είναι για εκείνον, ο παρουσιαστής απάντησε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι για εμένα η γυναίκα που παρουσιάζει την εκπομπή στην οποία συμμετέχω και εργάζομαι. Είναι ικανή και έχει έναν μαγικό τρόπο να μου σπάει τα νεύρα και να της σπάω τα νεύρα. Είναι απλό, γλυκό και υπαρκτό».

«Είκοσι πέντε χρόνια και βάλε στην τηλεόραση, έχω κάνει όλα τα είδη εκπομπών. Το αναφέρω συμπληρωματικά, με όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης και κατά τη γνώμη μου, σαν τηλεθεατής μιλάω, με πολύ μεγάλη επιτυχία και σωστό τρόπο και μερικές φορές με υπερβολή. Τι να περιμένω άλλο;», πρόσθεσε.

Για τη δήλωση Μουρατίδη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Ο Νίκος Μουρατίδης είναι σε μια λογική απόψεων και υπερβολών για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου».

Αναφορικά με την παρεξήγηση που προκλήθηκε με την Πωλίνα Γκιωνάκη απάντησε: «Η Πωλίνα Γκιωνάκη πίστεψε ότι αυτά που είπα αφορούσαν στον πατέρα της. δεν αναφέρθηκα στον πατέρα της. Αν το πιστεύει δικαίωμά της. Ο έχων μύγα μυγιάζεται».

Για τον Γιώργο Λιάγκα και τη δήλωσή του ότι δεν είναι ο εαυτός του στην τηλεόραση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Δεν ξέρω τι άτομο είναι εκτός τηλεόρασης ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτό που είναι στην τηλεόραση στη λογική του το εκτιμώ. Ζητώ από τον κάθε παρουσιαστή να είναι ταυτόσημος σε αυτό που δείχνει και σε αυτό που είναι, όχι στη στημένη πόζα ή σε ανθρώπους που δεν είναι αυτό που είναι. Είμαι απόλυτα ο εαυτός μου σε επίπεδο ενοχλητικό».

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω πολιτισμένα, θέλω το κακό τους και δε ντρέπομαι γι’ αυτό»

Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Έβλεπα παιδιά ομοφυλόφιλα που ήταν σε μια μαύρη δυστυχία και υπέφεραν»

Μπεγνής: «Δώσαμε το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο και δεν άνοιξε ρουθούνι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 14:41