search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 05:14
MENU CLOSE

Καραγκούνης: Στη θέση του Βορίδη θα έφευγα από την κυβέρνηση

14.01.2024 15:13
voridis_karagkounis

Κατά της διάταξης που αφορά τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, εξηγώντας πως διαφωνεί κάθετα με το ζήτημα της τεκνοθεσίας.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, για τις δηλώσεις Βορίδη ότι δεν θα χάσει «η Βενετία βελόνι» αν αποχωρήσει από την κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής σχολίασε πως εκείνος εάν ήταν στη θέση του υπουργού Επικρατείας θα έφευγε από την κυβέρνηση.

Εξηγώντας τους λόγους της διαφωνίας του ο Κώστας Καραγκούνης σημείωσε ότι «φέρνει συνολικά την τεκνοθεσία, θέμα στο οποίο διαφωνώ κάθετα. Ακούω με σεβασμό τα επιχειρήματα. Τα νομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης. Μπαίνουμε σε νομικές ατραπούς που είναι δύσκολες».

Αναφερόμενος στην παρένθετη μητρότητα για την απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια ανδρών «λέμε ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να γίνουν σκεύη αναπαραγωγής και μέσα από το νόμο θα γίνει και αυτό…».

Διαβάστε επίσης:

Προσπάθεια Κασσελάκη για εκτόνωση: «Δε θα ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Πολάκη» -Από 25 Ιανουαρίου αρχίζει το σπριντ για τα ευρωψηφοδέλτια

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Επιβεβλημένη η ποινικοποίηση της γυναικοκτονίας ως αυτοτελές έγκλημα»

Μήνυμα Κοντογεώργη σε υπουργούς: «Αυξημένη η ευθύνη τους στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01