search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 04:47
MENU CLOSE

Κονδυλάτος για τεκνοθεσία ομόφυλων: Εγώ που είχα ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;

14.01.2024 13:17
kondylatos

Για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, για το Survivor αλλά και για τη Δανάη Μπάρκα μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Υπάρχουν ήδη άνθρωποι που είναι σε αυτή την κατάσταση. Σε αυτούς τους ανθρώπους τι να τους πούμε; Εάν ο ένας γονιός πάθει κάτι, να μην έχει ο άλλος γονιός δικαίωμα και να μπει το παιδί σε ορφανοτροφείο;», ανέφερε αρχικά.

Ερωτώμενος για την τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει σε σχέση με τα παιδιά είναι η προστασία τους. Φοβούνται πως εάν χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, ότι η ομοφυλοφιλία τους δεν θα αφήσει τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά; Εγώ που είχα ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;».

«Με αυτά τα κιλά που είναι η Δανάη Μπάρκα στα 50 της δεν θα είναι υγιής»

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων ρωτήθηκε για το ζήτημα με τη Δανάη Μπάρκα.

«Δεν είπα κάτι κακό για τα παραπάνω κιλά από εκεί που είχαμε πρόβλημα με τη συμπερίληψη φτάσαμε στο σημείο να το κάνουμε πρότυπο. Για μένα η Δανάη Μπάρκα έκανε πολλά φάουλ στη σειρά. Ο τρόπος που μίλησαν για μένα ήταν τρόπος που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Με αυτά τα κιλά που είναι, επειδή δεν έχω πρόβλημα με αυτό και είναι πανέμορφη κοπέλα, όταν φτάσει 50 χρονών δεν θα είναι υγιής. Δεν σχολίασα τα δικά της κιλά, αυτή σχολίασε τη δική μου δουλειά. Αυτό δεν είναι bullying;», ανέφερε.

Όπως είπε, το Survivor του άφησε κακή γεύση, διότι όταν τον προσέγγισε η παραγωγή για δεύτερη φορά στηρίχτηκε σε όσα του είπαν. «Τη δεύτερη σεζόν που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης έγιναν πράγματα τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει, διότι θα τον τρέχουν στα δικαστήρια», είπε.

«Ο Λάκης Γαβαλάς είναι σπάνιο ταλέντο που δυστυχώς γεννήθηκε στην Ελλάδα», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτης Γονίδης: Ανέβαλε τη χθεσινή του εμφάνιση για λόγους υγείας – «Ο οργανισμός μου δεν άντεξε»

Γιάννης Μπέζος: «Οι σταθμοί πλέον κρατούν τις σειρές – Δεν είναι αναλώσιμες όπως τα ριάλιτι»

Μάρας Δαρμουσλή:  «Η πείνα ήταν η δεύτερη φωνή που άκουγα στο κεφάλι μου» 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48