search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 05:53
MENU CLOSE

Τριαντάφυλλος για Γιώργο Νταλάρα: «Αν του έδιναν μισό εκατομμύριο για διαφήμιση θα έλεγε όχι;»

14.01.2024 19:27
triantafyllos

Στον Γιώργο Νταλάρα για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τραγουδιστές που διαφημίζουν λουκάνικα και μπέργκερ απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

«Διαφήμιση έχω κάνει στο Instagram, όχι στην τηλεόραση. Όμως γιατί, το λουκανικάκι είναι μια χαρά προϊόν. Το κόβουμε, πίνουμε το κρασάκι μας, το διαφημίζουμε στον κόσμο. Ό,τι μπορεί ο καθένας εκείνη τη στιγμή που πάει καλά και η εταιρείες έρχονται και τα σκάνε, γιατί να μην πάρει τα λεφτά του και για την οικογένεια του και για το μέλλον του; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λέει αυτό ο κ. Νταλάρας», ανέφερε αρχικά.

«Αν στον κ. Νταλάρα ερχόταν μια εταιρεία μεγάλη με αυτοκίνητα και του έλεγε “θα πάρεις μισό εκατομμύριο για να διαφημίσεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο”, θα έλεγε όχι; Θέλω να το δω αυτό, να είμαι μπροστά όμως και να το δω», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

«Πολύ καλά κάνουν οι καλλιτέχνες και εύχομαι να κάνουν κι άλλες διαφημίσεις. Να θέλουμε ο διπλανός μας να πηγαίνει καλά, όχι όπως ο κ. Νταλάρας που λέει για τα νέα παιδιά που τραγουδούν να μην διαφημίζουν. Όλοι να θέλουμε το καλό του διπλανού μας έτσι η ζωή συνεχίζεται και πάει καλά» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Βαρδής: «Έχω πίκρα που είχα βάλει υπογραφή στον γάμο του πατέρα μου» (Video)

Στικούδη για Νταλάρα: «Εγώ θα διαφήμιζα και μπιφτέκια και λουκάνικα, έχουν αλλάξει οι εποχές»

Πλιάτσικας: «Οι Πυξ Λαξ ήταν δακτυλοδεικτούμενοι όταν συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58