search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 04:56
MENU CLOSE

«Famagusta»: Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα και οι εκπλήξεις της σειράς (Photos)

15.01.2024 11:59
famagusta-new

Στην Αθήνα, την Κύπρο αλλά και το Λονδίνο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας σειράς «Famagusta» που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Mega, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στις 21:00.

Ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το μακρινό ’74, αναμένεται να φέρει μεγάλες αναταράξεις στην οικογένεια Κούρτη, με την Αιμιλία Υψηλάντη αλλά και τη Μαρία Φαραντούρη να αποτελούν από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της σειράς.

Όπως αποκάλυψε ο Ανδρέας Γεωργίου, αυτό το διάστημα τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Λονδίνο και μέσα από το instagram δίνει πληροφορίες για τα πρώτα επεισόδια.

Τα γυρίσματα στη βρετανική πρωτεύουσα

Η σειρά έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ήδη από το καλοκαίρι, με αρκετούς γνωστούς ηθοποιούς να λαμβάνουν μέρος στο κάστ.

Εκτός από τον Γιάννη Μπέζο, την Κοραλία Καράντη , τον Χρήστο Λούλη, τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Σοφία Παυλίδου που θα δούμε στους κυρίως ρόλους, η Αιμιλία Υψηλάντη επανέρχεται στους δέκτες μας μετά από πολλά χρόνια, ενσαρκώνοντας τον ρόλο της θετής μητέρας του Χρήστου Λούλη, δημοσιογράφου στο επάγγελμα και όπως θα αποδειχθεί στο τέλος, το αγνοούμενο παιδί της Κοραλίας Καράντη και του Γιάννη Μπέζου.

Η έκπληξη του Famagusta

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δημοσίευσε ο δηιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, δείχνει και την πιο ιστορική διάσταση της ιστορίας, απεικονόζοντας τα βασανιστήρια που δέχθηκαν οι Κύπριοι κρατούμενοι από τους στρατιώτες των κατοχικών δυνάμεων του νησιού.

Αυτή η πλευρά της σειράς, άλλωστε, 50 χρόνια μετά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, προσδίδει και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της.

Εξίσου σημαντική στη σειρά θα είναι, τέλος, η μουσική της επένδυση με το τραγούδι «Δεν ξεχνώ» που αποτελεί σύνθημα γνωστό εδώ και 5 δεκαετίες κι το οποίο ερμηνεύει στους τίτλους αρχής της σειράς η Μαρία Φαραντούρη.

Τη σειρά που είναι υπό την αιγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναμένεται, μάλιστα, να προλογίσει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης το Σάββατο 20 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης:

ΑΝΤ1: Αρχίζει ο «Έρωτας φυγάς», με δύο επεισόδια την εβδομάδα

Κίσσαβος: Ρεπόρτερ του ALPHA ξεμάτιαζε το αυτοκίνητo για να πάρει μπροστά – «Χάσαμε το turbo» (Video)

Μαρία Αναστασοπούλου: «Έχουν υπάρξει νευράκια και μούτρα πολιτικών μετά το τέλος της εκπομπής»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44