search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:38
MENU CLOSE

ΑΝΤ1: Αρχίζει ο «Έρωτας φυγάς», με δύο επεισόδια την εβδομάδα

15.01.2024 10:02
erotas figas new

Ο νέος κύκλος ζωής της σειράς «Έρωτας φυγάς» αρχίζει από τα μέσα της εβδομάδας με το ΑΝΤ1 να εντάσσει στο πρόγραμμα του το δραματικό σίριαλ εποχής.

Η εκκίνηση θα γίνει την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21.00 και το κανάλι θα μεταδίδει δύο επεισόδια εβδομαδιαίως (την ίδια ώρα), δηλαδή κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς σε σενάριο Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκο και Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, η Αλεξάνδρα (Ντάνη Γιαννακοπούλου) με τον Μάρκο (Σταύρος Σβήγκος) είναι επιτέλους ελεύθεροι και μαζί.

Μετακομίζουν σε δικό τους σπίτι και, μέσα από αυτή τη νέα συνθήκη, γνωρίζονται ξανά από την αρχή.

Τα όνειρα, όμως, δεν βγαίνουν ποτέ όπως τα έχει φανταστεί κανείς. Η «παράνομη», για την εποχή, συγκατοίκησή τους συνοδεύεται από την κοινωνική κατακραυγή και οι συχνές επισκέψεις της Αλεξάνδρας στο Κιάρι για να βλέπει την κόρη της μαζί με την αλλαγή της απέναντι στον Ιάσωνα (Αντώνης Καρυστινός), που της έδωσε την ελευθερία της, προκαλούν τη ζήλια και τα ξεσπάσματα του Μάρκου.

Ο Ιάσωνας, μόνος πια, προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του, διαλυμένος όχι μόνο από τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα, αλλά και από την οικονομική του καταστροφή.

Το Κιάρι κινδυνεύει να «χαθεί» κι εκείνος αγωνίζεται να το σώσει, αλλά και να κρατήσει ζωντανή μια μικρή ελπίδα ότι κάποια μέρα η Αλεξάνδρα ίσως επιστρέψει κοντά του.

H Μαριέττα (Πέμη Ζούνη), κρυμμένη ακόμα από τον κόσμο, αντιμετωπίζει τους νέους της εχθρούς, κρύβοντας τα πάντα από τον Στέφανο (Σταυρός Ζαλμάς) για να τον προστατέψει.

Ο ΑΝΤ1 με τα δικαιώματα προβολής του δεύτερου κύκλου της σειράς έχει εξασφαλίσει και τα δικαιώματα αξιοποίησης του πρώτου κύκλου επεισοδίων (εκείνων που είχαν μεταδοθεί σε πρώτη προβολή στο πρόσφατο παρελθόν από το Open).

Διαβάστε επίσης

Μαρία Αναστασοπούλου: «Έχουν υπάρξει νευράκια και μούτρα πολιτικών μετά το τέλος της εκπομπής»

Ναταλία Γερμανού: «Δεν ακούγεται ωραίο ότι είμαι η πιο φτηνή παρουσιάστρια»

Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση: Έκαναν …ντίσκο το πλατό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:37