search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:03
MENU CLOSE

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Δεν αλλάζει η φιλοσοφία του νομοσχεδίου

15.01.2024 16:34
loatki 876- new

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μάλλον περιόρισε τις ελπίδες που ενδεχομένως υπήρχαν σε κάποιους διαφωνούντες βουλευτές της ΝΔ για σημαντικές αλλαγές στο – εν αναμονή – νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, στο πλαίσιο του εσωκομματικού, αλλά και τους δημόσιου διαλόγου επί της νομοθετικής πρωτοβουλίας της κυβέρνησης.

Ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι θα γίνει ευρύς διάλογος επί του νομοσχεδίου, τόσο στην Κ.Ο. της ΝΔ, όσο και στο Υπουργικό Συμβούλιο, αλλά και με την κοινωνία, όταν το επίμαχο νομοσχέδιο κατατεθεί προς δημόσια διαβούλευση, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αποδείξει ότι αφουγκράζεται την κοινωνία.

Ωστόσο, αφού σημείωσε ότι θα είναι ένα «απλό» νομοσχέδιο, εντούτοις τόνισε ότι «δεν θα αποκλίνουμε από την κεντρική του φιλοσοφία«, όπερ σημαίνει ότι ζητήματα όπως ο γάμος και η τεκνοθεσία δεν πρόκειται να τεθούν υπό… διαπραγμάτευση. Οπότε, πλέον, το βάρος πέφτει στην προσπάθεια του Άκη Σκέρτσου να πείσει τους διαφωνούντες.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Καραμανλής: Επισκέφτηκε εργοστάσιο της Ξάνθης, ως πρόεδρος της Ένωσης Καπνοπαραγωγών

«Όχι» ΝΔ στον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας

Σπέτσες: «Πυρετός» προετοιμασιών για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Ανοίγουν ξενοδοχεία, ετοιμάζονται εστιατόρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 09:03