search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:02
MENU CLOSE

Κύκλωμα μαστροπείας: «Αθωώνει» τη Λορέλα η 17χρονη και υποστηρίζει ότι «η 26χρονη παίρνει τα 14χρονα κοριτσάκια»

16.01.2024 16:07
kakopoiisi 654- new

Τη φερόμενη ως εγκέφαλο του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια , την 31χρονη «Λορέλα» υπερασπίζεται η 17χρονη, δίνοντας τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα και υποστηρίζοντας ότι η ίδια εκδιδόταν με τη θέλησή της.

Η 17χρονη, μιλώντας στο Star, ισχυρίστηκε ότι η 31χρονη «Λορέλα» είναι αθώα και ότι η 26χρονη που συνελήφθη τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, είναι το πρόσωπο που εκδίδει ανήλικα κορίτσια.

«Είναι αθώα. Έκανα παρέα μαζί της, δεν με έμπλεξε αυτή. Ίσα ίσα ήθελε να με αποτρέψει από όλο αυτό», δήλωσε αρχικά η 17χρονη και πρόσθεσε: «Άλλοι έπρεπε να είναι μέσα και δεν είναι. Η 26χρονη που έπιασαν χθες έπρεπε να είναι μέσα, που παίρνει μικρά κοριτσάκια 14 και 15 ετών και όχι η 31χρονη. Τα γνωρίζω αυτά τα κορίτσια, τα προωθούσε επί χρήμασι. Εγώ έπαιρνα 150 ευρώ. Είναι ψέμα πως ήμουν θύμα μαστροπείας. Δεν με έβαλε κανένας για δουλειά, μόνη μου το έκανα», πρόσθεσε η 17χρονη.

Επιπλέον, αναφερόμενη στις γυμνές φωτογραφίες και στο πώς έβρισκε «πελάτες», η 17χρονη ανέφερε: «Έβρισκα ”πελάτες” από το Instagram. Άλλος έβαζε αγγελία, χωρίς να το ξέρουμε εμείς. Τις αγγελίες τις έβαζε ο 34χρονος, χωρίς να τις ξέρουμε». «Μας έβγαζε φωτογραφίες με τη συναίνεσή μας για να τις κρατήσει, όχι να τις ανεβάσει κάπου. Η Aστυνομία προσπαθεί να πιάσει ανθρώπους που δεν φταίνε», κατέληξε.


Οι μέχρι τώρα συλλήψεις


Συνολικά πέντε άτομα έχουν συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών στην Αττική καθώς η Αστυνομία προχώρησε χθες σε ακόμα δύο συλλήψεις.

Πρόκειται για μια 26χρονη η οποία κατηγορείται για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης κατά συρροή και έναν 64χρονο, κατηγορούμενο για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 15 έτη έναντι αμοιβής, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση». Η 26χρονη φέρεται να έκλεινε τα ραντεβού σε μια 17χρονη κοπέλα, την οποία και συνόδευε στους «πελάτες», ενώ ο 64χρονος κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Η αλλαγή στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ: Φλώρος -«Είμαι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις» – Το πρώτο μήνυμα Χούπη

Δημήτρης Μάλλιος: Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Χαμόγελο του Παιδιού: Απόπειρα διάρρηξης και σοβαρές υλικές ζημιές στη δομή της Λάρισας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:02