search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:43
MENU CLOSE

Μωραΐτης κατά Κασιμάτη: «Κλόουν της εγωπάθειας» – «Ψώνιο» και «δυστυχισμένος που θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο» η απάντηση της βουλευτή

16.01.2024 00:47
kasimati moraitis

Σκληρούς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν μέσω twitter ο γνωστός στιχουργός και αρθρογράφος, εκ των φανατικών υποστηρικτών Κασσελάκη, Νίκος Μωραΐτης και η βουλευτής Πειραιά Νίνα Κασιμάτη.

Ο αρθρογράφος της επιτέθηκε με ανάρτησή του χαρακτηρίζοντάς την «κλόουν της εγωπάθειας» με αφορμή την είδηση ότι η βουλευτής Β΄ Πειραιά ζήτησε με επιστολή της προς το προεδρείο της ΚΟ να μη χρησιμοποιείται η υπογραφή της χωρίς την συναίνεσή της, εν όψει την προαναγγελθείσας πρωτοβουλίας του Στέφανου Κασσελάκη για κατάθεση πρότασης νόμου για τον Διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας. Κι εκείνη απάντησε, μέσω twitter επίσης, χαρακτηρίζοντάς τον «δυστυχισμένο, που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο» και «ψώνιο της παραπολιτικής».

Ειδικότερα, ο αρθρογράφος, σχολιάζοντας την είδηση έγραψε στον λογαριασμό του τα εξής:

«Άλλος ένας κλόουν της εγωπάθειας στο τσίρκο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πλάτη χιλιάδων ανθρώπων που πίστεψαν, πόνεσαν, αγωνίστηκαν».

Για να λάβει, λίγο μετά, την οξεία αντίδραση της βουλευτή:

«Δηλαδή την επόμενη φορά που θα μιλήσω στο όργανο όπου μετέχω με την εντολή του ελληνικού λαού επί 5 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, θα πρέπει να σκεφτώ μήπως δεν εγκρίνει ο δυστυχισμένος που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει παρασιτοκτόνο. Ψώνια της παραπολιτικής #mybreakfast».

Ο Νίκος Μωραΐτης, υπενθυμίζεται προ του πρώτου γύρου της εσωκομματικής κάλπης είχε γράψει «Αύριο δεν ψηφίζουμε απλώς. Κάνουμε φασίνα, ξαράχνιασμα και αποπαρασίτωση» προτρέποντας σε στήριξη Κασσελάκη και εσωκομματικές εκκαθαρίσεις. 

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Δούρου: Λέξη δεν λέει ο κ. Γεραπετρίτης για κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας

Prorata για τη «μάχη» του Κέντρου: Κυριαρχία με απώλειες για τη ΝΔ, κερδίζει έδαφος το ΠΑΣΟΚ

Γάμος ομοφύλων: Πρώτη δοκιμασία για Σκέρτσο και βουλευτές ΝΔ – Προβληματισμοί και ηχηρές απουσίες Βορίδη, Κακλαμάνη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 21:41