search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:10
MENU CLOSE

Το «παντός καιρού» διαφημιστικό ζευγάρι της Νέας Δημοκρατίας- Αντιδράσεις στο Twitter (photos)

16.01.2024 10:56
zevgari

Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media η επίσκεψη του πρωθυπουργού σε ζευγάρι στο Γαλάτσι που απέκτησε σπίτι χάρη το πρόγραμμα «Σπίτι μου», καθώς όπως παρατήρησαν αρκετοί χρήστες επρόκειτο για παλιούς γνώριμους του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πιο συγκεκριμένα, τον Μάιο του 2023, η Ραφαέλα Καπούλα και ο Σπύρος Θεοδωρακάτος πήραν μέρος στη θεματική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία που έγινε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας προεκλογικά.

Ο Σπύρος Θεοδωρακάτος, όπως η ίδια η Νέα Δημοκρατία μάς ενημέρωνε, είναι ιδιωτικός υπάλληλος και η Ραφαέλα Καπούλα υπάλληλος σχολικού κυλικείου.

Ο δρόμος του νεαρού ζευγαριού και του πρωθυπουργού έσμιξε πάλι σήμερα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους επισκέπτεται στο νέο τους σπίτι, επιλογή που μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το ζευγάρι, που εξήρε το πρόγραμμα οκτώ μήνες πριν, στην Ελευσίνα, πρότεινε προκειμένου να διευκολυνθούν οι ενδιαφερόμενοι στο σκέλος της ιδιωτικής συμμετοχής να αυξηθεί το ανώτατο ποσό του δανείου πάνω από το υφιστάμενο πλαφόν των 150.000 ευρώ ή να δοθεί η δυνατότητα χορήγησης συμπληρωματικού δανείου.

Οι αντιδράσεις στο Twitter

Διαβάστε επίσης:

Κεδίκογλου για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Δεν υπήρχε λόγος να τεθεί κομματική πειθαρχία στον ΣΥΡΙΖΑ» (video)

Ευρωεκλογές: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν απο το νέο σύστημα κατανομής εδρών που προωθεί η κυβέρνηση

Εύα Καϊλή: «Για να ομολογήσω κάτι που δεν διέπραξα με απείλησαν ότι θα μου πάρουν το παιδί» – Τι καταγγέλλει για τους δικαστές του Qatargate

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:09