search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:46
MENU CLOSE

Ζεφύρι: Πέθανε η γυναίκα που της είχε βάλει φωτιά ο σύζυγός της

16.01.2024 14:53
nosokomeio_new

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 45χρονη γυναίκα που είχε περιλούσει με εύφλεκτο υλικό, βάζοντάς της φωτιά, ο σύζυγός της, στο Ζεφύρι.

Η γυναίκα νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση από τις 8 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, ενημερωτικό σημείωμα από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, όπου νοσηλευόταν η άτυχη γυναίκα αναφέρει:

«Η Γυναίκα (Ε.Τ.) 45 ετών, ημεδαπή, Ρομά που νοσηλευόταν στο ΓΝΑ «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» από 08/01/2024 με Θερμικά Εγκαύματα βαθέος μερικού και ολικού πάχους, συνολικής εγκαυματικής επιφάνειας (90%) της ολικής επιφάνειας σώματος, και με στοιχεία εισπνευστικού εγκαύματος), κατέληξε, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/01/2024 στην Μονάδα Εγκαυμάτων, όπου νοσηλευόταν, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής».

Υπενθυμίζεται ότι ο 51χρονος Ρομ μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη γυναίκα του στο σπίτι τους στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, την περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον σύζυγο της.

Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο 20χρονος γιος του ζευγαριού μαζί με τα ανήλικα παιδιά του, ο οποίος μεταφέρθηκε με ίδια μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη μητέρα του.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεία: Θλίψη για τη Γεωργία, αγωνία για τον Νίκο – Πώς παρασύρθηκε από χείμαρρο το αυτοκίνητο του ζευγαριού (photos/videos)

Κρήτη: Κίνδυνος για το φοινικόδασος στο Βάι – Ξαναχτύπησε το κόκκινο σκαθάρι (Photos)

«Μπηχτές» Τσελέντη σε σεισμολόγους: Άκουσα δηλώσεις για «μεγάλο ρήγμα» και άλλες φράσεις κλισέ – Να είμαστε ακριβείς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 16:45