search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Κατερίνα Στικούδη: «Θα φοράω ό,τι θέλω και θα ζω όπως θέλω»

17.01.2024 21:31
stikoudi-new

Η Κατερίνα Στικούδη σε λίγο καιρό θα γίνει ξανά μητέρα και μίλησε για την εγκυμοσύνη της, καθώς έχει μπει στον μήνα της και περιμένει να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ΟΝ time» δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον αγαπημένο της άντρα, Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και στον πρώτο τους γιο, τον Βύρωνα.

– Πότε με το καλό γεννάς;

  • Όποτε αποφασίσει ο Νίκος να βγει (γέλια)! Είμαι στον ένατο μήνα και ο γυναικολόγος μου Γιάννης Φρουδαράκης πιστεύει ότι σε τρεις εβδομάδες θα έχω το μωράκι στην αγκαλιά μου.

– Πόσα κιλά έχεις πάρει σε αυτή την εγκυμοσύνη;

  • Στο πρώτο μου παιδί, τον Βύρωνα, είχα πάρει δεκαεπτά κιλά και τώρα έχω πάρει δεκαπέντε, αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι γερά τα παιδάκια μου.

– Ο Βύρωνας είναι δύο ετών και τριών μηνών. Έχει καταλάβει ότι θα έχει αδελφάκι;

  • Είναι κάτι που το συζητάμε καθημερινά. Χαϊδεύει την κοιλίτσα μου και τη φιλάει και περιμένει πώς και πώς να έρθει ο Νίκος…

– Πολλοί σχολιάζουν τις extreme εμφανίσεις σου. Τι απαντάς;

  • Θα φοράω ό,τι θέλω, θα ζω τη ζωή μου όπως θέλω και σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Πάντα τολμούσα κι έκανα εμφανίσεις εκκεντρικές, γιατί το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι αν θα νιώθω εγώ άνετα μέσα στο ρούχο και όχι αν θα αρέσει στον υπόλοιπο κόσμο.

– Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;

  • Όχι. Εγώ θα μιλήσω θα για μένα. Όσο περνάνε τα χρόνια, ερωτεύομαι περισσότερο τον Βαγγέλη. Με φροντίζει, με αγαπάει και μου το δείχνει με πράξεις κάθε μέρα…

Διαβάστε επίσης:

Τζέισον Πρίσλεϊ για τον άλλοτε συγκάτοικό του Μπραντ Πιτ: Τότε μπορούσε να περάσει πολύ καιρό χωρίς ντους

Υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

‘Εμα Στόουν: Πουλά το vintage…παλατάκι της στο Λος Άντζελες έναντι 4 εκ. δολαρίων (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42