search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:26
MENU CLOSE

Υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

17.01.2024 18:16
arnie

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του Μονάχου και υποβλήθηκε σε ερωτήσεις «βάσει της φορολογικής νομοθεσίας» για ένα μη καταχωρημένο πολυτελές ρολόι που σχεδιάζει να δημοπρατήσει, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο ηθοποιός του Terminator, 76 ετών, φωτογραφήθηκε με τελωνειακούς αφού πέταξε από το Λος Άντζελες σήμερα το απόγευμα και περίμενε αρκετές ώρες, αναφέρει η BILD.

Ο Άρνι, ο οποίος έχει διπλή αυστριακή και αμερικανική υπηκοότητα, ήταν καθ’ οδόν για να παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική δημοπρασία για το κλίμα που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Kitzbühel της Αυστρίας.

Μαζί φέρεται να είχε ένα πολύτιμο ρολόι κατασκευασμένο από την ελβετική μάρκα πολυτελείας Audemars Piguet και το οποίο πρόκειται να δημοπρατήσει.

Ο εκπρόσωπος του Κεντρικού Τελωνείου του Μονάχου, Thomas Meister, δήλωσε στην BILD: «Έχουμε κινήσει ποινικές διαδικασίες βάσει της φορολογικής νομοθεσίας. Το ρολόι θα έπρεπε να έχει καταχωρηθεί γιατί είναι εισάγεται στη χώρα».

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Άγρια επεισόδια σε διαδήλωση – Αναφορές για τραυματίες (Videos)

«Καζάνι που βράζει» η Μέση Ανατολή: Το Ιράν ανακαλεί τον πρεσβευτή του από το Πακιστάν μετά τους βομβαρδισμούς

Ερυθρά Θάλασσα: «Τρόμος» στη ναυσιπλοΐα λόγω των επιθέσεων των Χούθι – Κίνδυνος για «ντόμινο» ανατιμήσεων και καθυστερήσεων

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05