search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Τηλεθέαση με… λάδι από τη «Γη της ελιάς» και την Πέμπτη

19.01.2024 20:07
H_GH_THS_ELIAS

Για έκτη συνεχόμενη μέρα, από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου της τηλεοπτικής σεζόν η σειρά «Η γη της ελιάς» ήταν- χθες- το κορυφαίο σε προτιμήσεις πρόγραμμα. Δεύτερη επιλογή ήταν ο «Σασμός». Η διαφορά δυναμικότητας των δύο σειρών ήταν την Πέμπτη κάτι λιγότερο από 100.000 τηλεθεατές.

Χαρακτηριστικά δορυφόρου της πρώτης θέσης παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» το οποίο είχε καλύτερη τηλεθέαση σε σχέση με την Τετάρτη. Η βελτιωμένη- και συγκριτικά με το τηλεπαιχνίδι- απόδοση που είχε ο «Σασμός» συνετέλεσε στην κατάταξή του, στην τρίτη θέση του ημερήσιου τηλεβαρόμετρου.

Ο «Τροχός της τύχης», το καλύτερο πρόγραμμα του Star όπως προκύπτει από τα δεδομένα της εταιρείας μετρήσεων τηλεθέασης Nielsen, ήταν η τέταρτη επιλογή της ημέρας και ακριβώς στη μέση της δεκάδας διακρίθηκε η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών».

Έκτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα ήταν η δραματική σειρά «Το ναυάγιο» και «με τη μία» στην έβδομη θέση πλασαρίστηκε το πρώτο- για τον δεύτερο κύκλο της σεζόν- επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς» από την συχνότητα του ΑΝΤ1, στο εξής. Μένει να φανούν στην πορεία τα περιθώρια δυναμικής της για καλύτερη διάκριση. Η σειρά όταν ήταν στο Open είχε καταφέρει να πλασαριστεί- ενδεικτικά- στην κορυφαία τριάδα ( 26/10, 13/11/2023).

Στην δεκάδα η επανεκκίνηση της δραματικής σειράς εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας», πρώτο στις επιλογές της κατηγορίας του αναδείχθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το οποίο κατέλαβε την ένατη θέση και τη δεκάδα συμπλήρωσε το τηλεπαιχνίδι «The chase», το οποίο αποτελεί lead in στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Συγγρού.

Διαβάστε επίσης:

«Έκρηξη» τηλεθέασης στον Alpha, «βουτιά» του Σκάι και στην κορυφή το Mega

«Βιβλιοβούλιο»: Η θεματική εκπομπή για το σύμπαν του βιβλίου συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια μεταδόσεων (photos)

«Έκρηξη» τηλεθέασης στον Alpha, «βουτιά» του Σκάι και στην κορυφή το Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 18:24