search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 05:28
MENU CLOSE

Δολοφονία στην Χαλκίδα: Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη η 38χρονη – Ήθελε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της το θύμα

21.01.2024 11:39
PERIPOLIKO_ASTYNOMIA

Την προσεχή Τετάρτη (24/01) αναμένεται να απολογηθεί η 38χρονη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου στη Χαλκίδα.

Η 38χρονη που βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Κυριακής (21/01) για τη στυγερή δολοφονία που έχει συγκλονίσει τη Χαλκίδα, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

«Δεν ήταν σε καλή κατάσταση να μιλήσει, προσπαθεί να ηρεμήσει, να βάλει τη σκέψη της σε μία σειρά, για να μπορέσει να μιλήσει», δήλωσε ο δικηγόρος της 38χρονης έξω από τα δικαστήρια την Κυριακή.

«Πραγματικά, κι εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε πως ένας τόσο ήσυχος άνθρωπος, με δύο ανήλικα παιδιά, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα, προέβη σε αυτή την πράξη. Μόνο η ίδια ξέρει και περιμένουμε να μας το πει. Το τελευταίο τρίμηνο παρακολουθείται από ψυχίατρο», τόνισε.

«Ο σύζυγος της είναι σοκαρισμένος, γιατί δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα στο παρελθόν. Τη στηρίζει και περιμένουμε», κατέληξε.

Ήθελε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της

Μάλιστα την εν λόγω κατάσταση τη γνώριζαν τόσο η σύζυγος του θύματος, όσο και ο σύζυγος της 39χρονης.

Ο δικηγόρος επισήμανε πως ουδέποτε θύμα και δράστις είχαν συνάψει ερωτική σχέση. Από την μεριά της η σύζυγος του 43χρονου που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ανέφερε τα εξής: «Είμαι συντετριμμένη, ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

Υπενθυμίζεται ότι, ο 39χρονος δολοφονήθηκε λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια της συζύγου του, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 39χρονη δράστις επιτέθηκε στο θύμα, πισώπλατα και το μαχαίρωσε τέσσερις φορές. Περαστικοί ακούγοντας τις φωνές του άντρα, έσπευσαν στο σημείο και ακινητοποίησαν την 39χρονη, η οποία συνελήφθη λίγα λεπτά μετά και ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της. Ο άντρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από 42χρονο – Τον έδειρε για μια… προσπέραση

Ηλεία: Συνεχίζει να αγνοείται ο 45χρονος οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο – Δεν σταματούν οι έρευνες

Χαλκίδα: Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24.05.2024 03:28