search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Ινδία: 56χρονος CΕΟ έπεσε στο κενό από κλουβί στο πάρτι της εταιρείας του – Video σοκ

21.01.2024 13:11
india_klouvi_8anatos_ceo

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η μέρα γιορτής για εταιρεία τεχνολογίας, όταν ο CEO βρήκε τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια τρομοκρατημένων θεατών στην Ινδία.

Βίντεο που έχει γίνει viral στα social media δείχνει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Vistex, Sanjay Shah, και τον πρόεδρο της Vishwanath, Raju Datla, μέσα σε ένα σιδερένιο κλουβί που κατεβαίνει στη σκηνή ως μέρος της μεγάλης εισόδου τους στο πάρτι.

Το βίντεο – σοκ δείχνει τη στιγμή που το κίτρινο κλουβί, το οποίο αιωρείται κοντά στα δοκάρια, αρχίζει να ταλαντεύεται ενώ πυροτεχνήματα σκάνε στον αέρα.

Ξαφνικά η μία πλευρά της σιδερένιας αλυσίδας που στηρίζει το κλουβί σπάει και οι δυο άνδρες πέφτουν στο κενό από περίπου 5 μέτρα ύψος.

Ο Shah σκοτώθηκε ενώ ο Datla νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών

Αν και η αιτία αποδόθηκε σε ένα σπασμένο σύρμα, οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό και την ελαττωματική κλούβα, η οποία τραβήχτηκε από κυλιόμενο μηχάνημα και είχε σιδερένια σύρματα και σχάρες.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στην Ινδία για να γιορτάσουν το ασημένιο ιωβηλαίο τους στην Vistex Asia, το οποίο γιορταζόταν επί δύο ημέρες στη Ramoji Film City.

«Το να κατεβάσουν τον Σάχ και τον Ρατζού από το κλουβί στη σκηνή ήταν μια προγραμματισμένη εκδήλωση για την έναρξη των εορτασμών», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η Vistex ιδρύθηκε από τον Shah το 1999. Είναι εταιρεία παροχής συμβουλών με περισσότερα από 20 παγκόσμια γραφεία και μια πλούσια λίστα πελατών που περιλαμβάνει εταιρείες όπως GM, Yamaha, Coca-Cola και άλλους.

Ο Shah γεννήθηκε στη Βομβάη της Ινδίας και εδώ και 10 χρόνια είχε μεταναστεύσει στην Αμερική όπου σπούδασε στο Lehigh University, όπου το 1989 κέρδισε το MBA σε ηλικία 21 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: 13 νεκροί και 10 τραυματίες από βομβαρδισμό στο Ντονέτσκ

Αφγανιστάν: Συντριβή αεροσκάφους σε ορεινή περιοχή της χώρας

Η γερμανική ατμομηχανή εκτροχιάστηκε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15