search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 04:14
MENU CLOSE

Γρεβενά: Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την κτηνωδία με τα τεμαχισμένα άλογα (Video)

22.01.2024 14:53
aloga-grevena-new

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου προκάλεσε η θανάτωση τεσσάρων αλόγων στη Σαμαρίνα Γρεβενών.

Συγκεκριμένα, η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα, απέστειλε σήμερα (22/01) παραγγελία στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών, με την οποία ζητά να προβεί «άμεσα στις δέουσες νόμιμες ενέργειες προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιόποινων πράξεων και εντοπισμό των δραστών σχετικά με την θανάτωση των τεσσάρων (4) αλόγων στην περιοχή Σαμαρίνας Γρεβενών», ενώ ζητά, επιπλέον, ενημέρωση για την πορεία των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο ιδιοκτήτης των αλόγων βρέθηκε μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα όταν τα εντόπισε πυροβολισμένα και τεμαχισμένα.

«Τέσσερα άλογα, τα πυροβόλησαν. Τα τραβήξανε με το αυτοκίνητο, τα βάλανε σε μια γωνιά εκεί και τα ξεκοκκαλίσανε», δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στο Mega.

Ο ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην αστυνομία, που ερευνά το υλικό από κάμερες στην περιοχή, με τις φιλοζωικές της περιοχής να προσπαθούν κι από την πλευρά τους να συλλέξουν στοιχεία για το σοκαριστικό περιστατικό.

Οι δράστες μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει ότι δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν, αποδίδοντας την επίθεση σε άτομα που παρακολουθούσαν το σημείο για να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σε φυλάκιση 11 ετών και 10 μηνών καταδικάστηκε ο δήθεν αστυνομικός που βίασε τρεις γυναίκες

Απαγορευτικό απόπλου: Σταδιακή άρση από το λιμάνι του Πειραιά – Σε ισχύ για Ραφήνα και Λαύριο

Ηλεία: Όγδοη ημέρα ερευνών για τον αγνοούμενο οδηγό – Απομακρύνουν φερτά υλικά και χώματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58