search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:30
MENU CLOSE

Ο Σκέρτσος δεν «ψαλιδίζει» τον Βορίδη

22.01.2024 14:22
skertsos_voridis_new

Η δημοσίευση ενός ΦΕΚ σχετικά με τις αρμοδιότητες του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, δημιούργησε την εντύπωση ότι υπάρχει… μεταφορά αρμοδιοτήτων από τον έτερο υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, ο οποίος, να υπενθυμιστεί, έχει διαφοροποιηθεί σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Εν πάση περιπτώσει, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ρωτήθηκε για το αν υποβαθμίζεται ο Μ. Βορίδης, ωστόσο, εξήγησε ότι το συγκεκριμένο ΦΕΚ έρχεται απλώς να συμπληρώσει τις αρμοδιότητες του Ά. Σκέρτσου, ο οποίος έχει αναλάβει και την εθνική στρατηγική για τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα.

Οπότε μέχρι στιγμής ο Μ. Βορίδης παραμένει… ως έχει στην κυβέρνηση, και μένει να φανεί αν μετά το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο Μαξίμου.

Διαβάστε επίσης:

Πολάκης σε δημοσιογράφους: «Μη με αναγκάσετε να σας πω αυτά που σας είπε ο Νταλάρας…» (video)

Η Αθηνά Λινού και η «γελοία» κυβερνητική πρόταση για τα ΑΕΙ

Στα επείγοντα του «Ευαγγελισμού» ο Άδωνις Γεωργιάδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 16:30