search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:16
MENU CLOSE

Παππάς – Νοτοπούλου για μέτρα στήριξης οικογενειών: Να σταματήσει η κοροϊδία

22.01.2024 15:01
pappas-notopoulou

«Να σταματήσει η κοροϊδία», όπως αναφέρουν, ζητούν, με κοινή τους δήλωση ο Νίκος Παππάς, τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και η Κατερίνα Νοτοπούλου, τομεάρχης Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, με αφορμή τις ανακοινώσεις Χατζηδάκη – Ζαχαράκη.

«Με 300 ευρώ εφάπαξ και ανακύκλωση μέτρων που ήδη ισχύουν δεν λύνεται το δημογραφικό. Να σταματήσει η κοροϊδία» αναφέρουν και προσθέτουν αναλυτικά:

Οι τιμές στα βρεφικά ήδη διπλασιάζονται, το κόστος ζωής ειδικά για τα νοικοκυριά με παιδιά συνεχίζει να αυξάνεται και η κυβέρνηση της Ν.Δ. δίνει επιπλέον 300 ευρώ εφάπαξ (κατά μέσο όρο) ανά ζευγάρι για κάθε παιδί που γεννήθηκε το 2023 και το 2024.


Οι δήθεν νέες πρόνοιες για τις οικογένειες εξαντλούνται στην ανακύκλωση μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί και ισχύουν, αλλά, όπως έχει διαπιστωθεί, δεν λύνουν το πρόβλημα της δυσβάσταχτης καθημερινότητας, πόσο μάλλον αυτό του δημογραφικού.

Να σταματήσει η κοροϊδία. Έστω για το ζήτημα του δημογραφικού, το οποίο αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος Πρόεδρος του κοινοβουλίου του Συμβουλίου της Ευρώπης – Στηρίχτηκε απ΄όλα τα κόμματα

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο το αργότερο μέχρι την Παρασκευή

Γάζα: Δειλές διπλωματικές κινήσεις στις Βρυξέλλες για τερματισμό του πολέμου – Πάνω από 25.000 οι νεκροί Παλαιστίνιοι (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 17:16