search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:55
MENU CLOSE

Μαντόνα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της 18χρονης κόρης της

23.01.2024 19:41
madonna-new

Η Μαντόνα μοιράστηκε με τους 19 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, μία τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα 18α γενέθλια της κόρης της, Μέρσι Τζέιμς.

Η διάσημη τραγουδίστρια συνόδευσε τις ευχές της με ένα βίντεο από φωτογραφίες που πρωταγωνιστεί το τέταρτο παιδί της υπό τους ήχους μίας σύνθεσης του Ερίκ Σατί (Erik Satie) που παίζει η Μέρσι στο πιάνο.

«Όμορφη Μέρσι Τζέιμς. Είσαι ήδη μια νέα γυναίκα! Όμορφη βασίλισσα της Αφρικής! Μας εξέπληξες όλους! Ανέκαθεν ήσουν η ήσυχη της οικογένειας», έγραψε η τραγουδίστρια του «Material Girl» στη λεζάντα της ανάρτησής της και αποκάλυψε πως η κόρη της ήταν το πιο «ήσυχο, ευγενικό, ντροπαλό και υπομονετικό» παιδί της οικογένειας.

«Ενώ όλα τα άλλα παιδιά μου, παρακαλούσαν για προσοχή, εσύ κρυβόσουν κάτω από την κουκούλα σου δεν ήθελες ποτέ να την τραβάς. Πάντα ταπεινή και καλή. Πάντα εκείνη που έλεγες ευχαριστώ» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Σάνεν Ντόχερτι: Αποκάλυψε τον λόγο που απολύθηκε από τη σειρά «Beverly Hills, 90210»

Αθερίδης για Νταλάρα: Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος είναι τέλειο – Αν ήμουν γυναίκα θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του (video)

Ο Άντονι Χόπκινς γράφει την αυτοβιογραφία του – Έρχεται και ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 09:52