search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:27
MENU CLOSE

Τρία παιδιά ομόφυλων ζευγαριών εξομολογούνται: «Δεν διαφέρουμε σε τίποτα από τα παιδιά μιας στρέιτ οικογένειας» (Video)

26.01.2024 09:55
gamos omofylvn new

«Δεν διαφέρουμε απολύτως σε τίποτα από τα παιδιά μιάς στρέιτ οικογένειας».

Τα βιώματα, τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις που συνάντησαν ως παιδιά ομόφυλων ζευγαριών περιέγραψαν στην εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη στην τηλεόραση του Alpha τρία παιδιά ομόφυλων ζευγαριών:

Ο 16χρονος Γιάννης και η 20χρονη Ανατολή που ζουν με δύο μαμάδες και η 25χρονη Μαρίλη που ζει με δύο μπαμπάδες.

Και τα τρία παιδιά δηλώνουν πλήρη σε αγάπη και φροντίδα απο τις οικογένειές τους.

Ο Γιάννης

Ο Γιάννης ως «κανονικά» τα παιδικά του χρόνια «με τη μητέρα μου και με τη δεύτερη μητέρα μου». «Ήταν σαν μια κανονική οικογένεια στην Ελλάδα, με τις καλές, τις μέτριες και τις κακές μέρες. Μεγάλωσα σε οικογένεια που με αγαπούσαν πολύ σε κάθε στάδιο της ζωής μου, δεν υπήρχε καμία διαφορά από μια στρέιτ οικογένεια» συμπλήρωσε ο νεαρός.

«Μια οικογένεια στρέιτ με μια οικογένεια ΛΟΑΤΚΙ δεν έχει καμία διαφορά στην αγάπη και τη φροντίδα στα παιδιά τους» τονίζει κατηγορηματικά το νεαρό αγόρι.

Η Ανατολή

Η Ανατολή λέει ότι ήξερε από πάντα ότι η μητέρα της «ήταν με γυναίκες αντί για άντρες. Πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι εμάς τα παιδιά δεν μας νοιάζει αν οι γονείς μας είναι με άντρα ή με γυναίκα και το μόνο που μας νοιάζει είναι να νιώθουμε αγάπη και φροντίδα»

Η Μαρίλη

Η Μαρίλη μεγαλώνει τα τελευταία οχτώ χρόνια με δύο μπαμπάδες και «πιο πριν ήμουν με τη μαμά και τον μπαμπά». Όπως είπε «αυτή η αλλαγή προέκυψε επειδή ο μπαμπάς μου ερωτεύτηκε έναν άνδρα».

Η ίδια λέει ότι βίωσε την αλλαγή αυτή «πολύ φυσιολογικά γιατί ήταν ο έρωτας μεταξύ δύο ανθρώπων, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ο μπαμπάς μου έλεγε πάντα ότι ερωτευόμαστε ψυχές και όχι ανθρώπους και οι ψυχές δνε έχουν φύλο».

Διαβάστε επίσης

Κούγιας για εισαγγελέα στη δίκη Πισπιρίγκου: «Επιπέδου μεσημεριανής εκπομπής η αγόρευσή της – Δεν βασίζεται πουθενά, είναι για γέλια» (video)

Άγιος Παντελεήμονας: Δυο 14χρονες κατήγγειλαν σεξουαλική επίθεση από άγνωστο (Video)

Καιρός: Λιακάδα με μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο – Έρχεται τσουχτερό κρύο και χιόνια από την Κυριακή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:23