search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:33
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Ζήτημα χρόνου η σύλληψη του «δράκου των ασανσέρ» – 30χρονος στο στόχαστρο των Αρχών

27.01.2024 13:43
PERIPOLIKO_ASTYNOMIA

Ζήτημα χρόνου θεωρούν οι Αρχές τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου άνδρα που επιτίθεται σε ανήλικες, μέσα σε ασανσέρ, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει συγκεκριμένο άτομο, ηλικίας περίπου 30 ετών, το οποίο μένει και κινείται στην περιοχή, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως η σύλληψη του δράκου των ασανσέρ αποτελεί ζήτημα χρόνου.

Η δράση του αγνώστου που προσεγγίζει και επιτίθεται σε ανήλικες αποκαλύφθηκε έπειτα από την καταγγελία που έκανε μία 13χρονη στο Τ. Α. Αγίου Παντελεήμονα την περασμένη Δευτέρα (22/1) παρουσία του πατέρα της.

Η κοπέλα ανέφερε πως το μεσημέρι εκείνης της ημέρας ένας άγνωστος την ακινητοποίησε και σχημάτισε με τα δάχτυλα του χεριού του το σχήμα του όπλου για να της προκαλέσει φόβο. Με τη χρήση σωματικής βίας την ανάγκασε να παραμείνει στον ανελκυστήρα, τη θώπευσε στο στήθος και στη συνέχεια αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δύο ημέρες αργότερα, μια 14χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς, παρουσία της μητέρας της, τι υπέστη, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, επιστρέφοντας στο σπίτι της. Όπως είπε το παιδί, ενώ βρισκόταν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας, ένιωσε την πόρτα του ασανσέρ να ανοίγει και είδε έναν άνδρα να μπαίνει μέσα.

Μόλις έσβησαν τα φώτα του ανελκυστήρα, ο άνδρας τη θώπευσε στο στήθος. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και ο δράστης με το δεξί του χέρι, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την τραβήξει έξω από το ασανσέρ. Η ανήλικη κατάφερε να διαφύγει προς το σπίτι της και ο δράστης έτρεξε σε άγνωστη κατεύθυνση.

Διαβάστε επίσης:

Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: Η δική μου πρόταση θα είναι γραμμένη και δε θα σας πως πόσο θα διαρκέσει

Τέμπη: «Δεν θα ήθελα να είναι η μητέρα μου στη θέση της Μαρίας Καρυστιανού»

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε η γη και τους …κατάπιε – Πώς έγινε το ατύχημα στο Μπιτ Παζάρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:33