search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:48
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Στην Τουρκία η Νούλαντ μετά την πώληση μαχητικών F-16

28.01.2024 08:39
Victoria Nuland

Επίσκεψη στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει στις 28-29 Ιανουαρίου η υπηρεσιακή αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτώρια Νούλαντ.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στον απόηχο της υπογραφής του πρωτοκόλλου ένταξης της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ από τον πρόεδρο Ερντογάν αλλά και της επίσημης ειδοποίησης του Κογκρέσου για την πώληση μαχητικών F-16 στην Τουρκία.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, «κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Άγκυρα, η αναπληρώτρια υπουργός Νούλαντ θα συναντηθεί με ανώτερους κυβερνητικούς αξιωματούχους και επιχειρηματικούς ηγέτες για να συζητήσουν το πλήρες φάσμα των διμερών, περιφερειακών και παγκόσμιων θεμάτων για τα οποία εργαζόμαστε από κοινού».

Διαβάστε επίσης:

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση πυραύλων κρουζ προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας

Γερμανία: Αναστέλλουν την απεργία τους οι μηχανοδηγοί – «Υπόσχεση ειρήνης» και καταβολή εφάπαξ «αποζημίωσης πληθωρισμού»

Στις κάλπες σήμερα οι Φινλανδοί για νέο πρόεδρο – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 06:44