search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:21
MENU CLOSE

Οπαδική βία: Τη Δευτέρα το χρονοδιάγραμμα για τα μέτρα στα γήπεδα – «Κανένας δεν θα μπαίνει χωρίς κινητό»

28.01.2024 10:33
OPADOI EPEISODIA

Για τα νέα μέτρα στα γήπεδα, με την τοποθέτηση καμερών και την ταυτοπροσωπία, αλλά και την επαναλειτουργία του ΟΑΚΑ μίλησε στην ΕΡΤ ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού είπε θα ανακοινώσει, τη Δευτέρα (αύριο) το χρονοδιάγραμμα και τις ημερομηνίες που θα τεθούν σε εφαρμογή η λειτουργία των καμερών και η ταυτοπροσωπία.

«Όποιο γήπεδο δεν έχει υποστήριξη από εκείνη την ημερομηνία και μετά, η επόμενη αγωνιστική θα είναι κεκλεισμένων των θυρών», ανέφερε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας πως τα πρόστιμα θα είναι υπέρογκα. 

Όσον αφορά στο μέτρο της ταυτοπροσωπίας, ο κ. Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι «κανείς δεν θα μπαίνει στο γήπεδο χωρίς κινητό”», ενώ τα παιδιά κάτω των 15 ετών θα είναι υπό την εποπτεία των γονιών τους. 

«Στις ΠΑΕ το κόστος των καμερών»

Το κόστος των καμερών θα επιβαρύνει τις ΠΑΕ, ωστόσο το πού θα τοποθετηθούν μέσα στα γήπεδα, θα είναι απόφαση της Πολιτείας, ανέφερε στη συνέχεια.

Όσον αφορά στη βία εκτός γηπέδων, «εκεί λειτουργεί κατασταλτικά η Αστυνομία», τόνισε ο κ. Βρούτσης. 

Αναφερόμενος στους συνδέσμους, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε: «Δεν θέλουμε να κλείσουμε τους συνδέσμους, γιατί αυτό δείχνει μία αδυναμία του κράτους. Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι της ΠΑΕ και της Πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού».

Διαβάστε επίσης:

Euroleague: Άγρια επεισόδια με καδρόνια και τσεκούρια μετά το Παρτιζάν – Ζαλγκίρις

NBA: Εξωγήινος… Ντόντσιτς – Έσπασε το ρεκόρ του Αντετοκούνμπο με 73 πόντους

Ξανά «χρυσή» η Άννα Κορακάκη – Πήρε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 15:21