search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:15
MENU CLOSE

Τουρκία: Ένας νεκρός από πυροβολισμούς σε καθολική εκκλησία στον Βόσπορο

28.01.2024 12:03
tourkia_pyrovolismoi_ekklisia

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην καθολική εκκλησία Santa Maria στην Κωνσταντινούπολη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Oι πρώτες πληροφορίες του T24 αναφέρουν ότι δύο άτομα μπήκαν στην εκκλησία Σάντα Μαρία, στην ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου, έχοντας καλυμμένα το πρόσωπά τους με full face μάσκες και πυροβολήσαν.

Ο κόσμος έπεσε στο πάτωμα για να προφυλαχθεί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

«Σε εξέλιξη έρευνα»

Ο τούρκος υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια, τόνισε πως έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, προσθέτοντας πως «κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία Santa Maria στην περιοχή Σαριγιέρ, ένας άνθρωπος που παρακολουθούσε τη λειτουργία δέχθηκε επίθεση με όπλο από δύο άτομα που φορούσαν μάσκες και δυστυχώς έχασε τη ζωή του. Έχει ξεκινήσει ευρείας κλίμακας έρευνα για το θέμα και προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών. Καταδικάζουμε έντονα αυτή την άθλια επίθεση».

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Στην Τουρκία η Νούλαντ μετά την πώληση μαχητικών F-16

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευση πυραύλων κρουζ προς τη Θάλασσα της Ιαπωνίας

Γερμανία: Αναστέλλουν την απεργία τους οι μηχανοδηγοί – «Υπόσχεση ειρήνης» και καταβολή εφάπαξ «αποζημίωσης πληθωρισμού»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 13:14