search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:08
MENU CLOSE

Τουρκία: Σύλληψη ενός ατόμου για την φονική επίθεση στην καθολική εκκλησία

28.01.2024 21:42
tourkia_pyrovolismoi_ekklisia

Ένα άτομο στην Τουρκία, που σύμφωνα με τα εκεί ΜΜΕ σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση, στην καθολική εκκλησία Santa Maria στο Sarıyer συνελήφθη από ομάδες της Διεύθυνσης Αντιτρομοκρατικού Κλάδου της Αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης.

Από την επίθεση σκοτώθηκε ένα άτομο, ενώ στο Διαδίκτυο κυκλοφορούν τουλάχιστον δύο βίντεο με την επίθεση και με την διαφυγή των δραστών.

Στο ένα βίντεο, οι δύο δράστες μπαίνουν στην εκκλησία την ώρα που οι πιστοί παρακολουθούν την Κυριακάτικη λειτουργία και αρχίζουν να πυροβολούν, σκοτώνοντας έναν άνδρα. Οι άνθρωποι, μόλις ακούνε τους πυροβολισμούς πέφτουν αμέσως στο πάτωμα για να σωθούν. Οι δύο άνδρες ανοίγουν την πόρτα και φεύγουν.

Μετά την επίθεση κάμερα καταγράφει τους δράστες να περπατούν σχεδόν αμέριμνοι, χωρίς όμως να έχουν βγάλει τις κουκούλες τους.

Διαβάστε επίσης:

Βέλγιο: Με καθυστέρηση ξεκίνησε ποδοσφαιρικός αγώνας λόγω κινητοποίησης των αγροτών (Photo)

Τεχεράνη: Εκτόξευσε για πρώτη φορά τρεις δορυφόρους ταυτοχρόνως

Βατικανό: Συνελήφθη 51χρονος με μαχαίρι στην τσέπη – Τον «έπιασαν» τα μηχανήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 00:07