ΠΕΜΠΤΗ 30.10.2025 02:05
MENU CLOSE

Κορυφαία σε τηλεθέαση και την Παρασκευή η «Γη της ελιάς»

29.01.2024 17:42

Όσοι είχαν συγκεντρωθεί την Πέμπτη στο Mega για την «Γη της ελιάς», τόσοι και χίλιοι παραπάνω είδαν το επεισόδιο της Παρασκευής διατηρώντας την στην κορυφαία θέση των τηλεπροτιμήσεων.
Δεύτερο σε προτιμήσεις αλλά με διαφορά δυναμικότητας αναδείχθηκε το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και τρίτη επιλογή ήταν η σειρά «Έρωτας φυγάς», αμφότερα προτάσεις του ΑΝΤ1.

Στην πέμπτη διακεκριμένη θέση τηλεθέασης βρέθηκε το «Φως στο τούνελ» που είδαν μέσα στη νύχτα σχεδόν 700.000 τηλεθεατές.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega πλασαρίστηκε στην έκτη βαθμίδα της κλίμακας με τα δέκα καλύτερα της ημέρας, σύμφωνα με τη Nielsen και σε συνδυασμό με το τηλεπαιχνίδι «The chase» το Mega σχημάτισε σερί προγραμμάτων και συνολικά είχε έξι προγράμματα στο Top 10 της ημέρας.

Στα δέκα δημοφιλέστερα ήταν επίσης η σειρά «Ο παράδεισος των κυριών», το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και το «Live news».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση «στον Θεό» για το Mega την Παρασκευή – Νέο ρεκόρ για το κανάλι της Συγγρού (πίνακες)

ΕΡΤ: Θυμήθηκαν την επέτειο του πολιτιστικού ραδιοσταθμού της ΕΡΤ3, λησμόνησαν όμως του καναλιού (Photos)

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά η εκπομπή – Βαρύ το κλίμα στο πλατό μετά τον θάνατο του πατέρα της (Video)

ΠΕΜΠΤΗ 30.10.2025 01:53
Exit mobile version