search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:11
MENU CLOSE

Τηλεθέαση «στον Θεό» για το Mega την Παρασκευή – Νέο ρεκόρ για το κανάλι της Συγγρού (πίνακες)

29.01.2024 17:04
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Εντάξει, τον τελευταίο καιρό η συγκέντρωση τηλεθεατών που καταφέρνει η εκπομπή «Live news», αλλά η «πρωταθλήτρια» τηλεθέασης «Η γη της ελιάς» έχουν -σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πρόγραμμα- δώσει νέα δυναμική στην απόδοση του Mega το οποίο κατά τις μετρήσεις της Nielsen αποσπά συχνά μερίδιο τουλάχιστον 15%.

Όμως το μερίδιο που απέσπασε το κανάλι της Συγγρού την Παρασκευή χάρη (και) στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά, ακόμα και για το ίδιο το Mega.

Το μερίδιο 17,5% αποτελεί νέο ρεκόρ τηλεθέασης όχι μόνον την τρέχουσας σεζόν αλλά τουλάχιστον και της  προηγούμενης. Παραπέμπει σε δυναμική που είχε το κανάλι στον πρώτο κύκλο της πορείας του, σε εποχή όμως με άλλα χαρακτηριστικά από κάθε άποψη.

Το 17,5% στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον, με 10 κανάλια εθνικής εμβέλειας, με έντονο ανταγωνισμό, με κατακερματισμό του τηλεοπτικού κοινού, με μερίδιο τηλεθεατών περίπου στο 20% να επιλέγει άλλου είδους ψυχαγωγία μέσω της κλασικής τηλεοπτικής συσκευής (περιφερειακά/τοπικά κανάλια, παρακολούθηση DVD κλπ) -την επίμαχη ημέρα μερίδιο 23,7% κατευθύνθηκε στα αποκαλούμενα «Others»- αποκτά άλλο ειδικό βάρος από αντίστοιχο του σταθμού σε αλλοτινές εποχές του.

Ο ΑΝΤ1 αποτέλεσε δεύτερη επιλογή της ημέρας για τους τηλεθεατές, αποσπώντας κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης μεγέθους 12,4% και διατηρώντας την δυναμική του με μικρή (0,1%) τάση ανόδου από την Πέμπτη.

Τρίτο σε προτιμήσεις ήταν το Star με έξαρση στην απόδοση του το μεσημέρι χάρη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ενώ στην τέταρτη θέση συγκατοίκησαν Alpha και ΣΚΑΪ που ήταν ισόπαλα. Ισόπαλα ήταν επίσης ΕΡΤ1 και Open, το Μακεδονία TV. Στο 1,7% ήταν το μεγεθος κομματιού της ΕΡΤ3, στο 1% η ΕΡΤ2 με το πρόγραμμα από το αρχείο της ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης:

«Αρένα»: Μεστή εκπομπή για τα «αόρατα» παιδιά και τις χρονοβόρες διαδικασίες υιοθεσίας/αναδοχής (video)

ΕΡΤ: Θυμήθηκαν την επέτειο του πολιτιστικού ραδιοσταθμού της ΕΡΤ3, λησμόνησαν όμως του καναλιού (Photos)

Χωρίς τη Φαίη Σκορδά η εκπομπή – Βαρύ το κλίμα στο πλατό μετά τον θάνατο του πατέρα της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06