search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Μέχρι και η Βάνα Νικολαΐδου επικρίνει την Ξένια Κουναλάκη για τον χλευασμό της επίσκεψης Κασσελάκη στο Άουσβιτς  

29.01.2024 14:21
vania-nikolaidoy-new

Η καθηγήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής Βάνα Νικολαΐδου – Κυριανίδου δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Και μάλλον είναι από εκείνους τους ανθρώπους που δεν θα έλεγε ποτέ κανείς ότι είναι κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ – ούτε καν.

Άλλωστε η ίδια, ως πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας είχε δεχτεί προ μηνών έντονες επικρίσεις, ακόμα και ακραίες αντιδράσεις από αριστερών αναφορών φοιτητές και μάλιστα της τηλεφώνησε ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να της εκφράσει τότε τη συμπαράστασή του.

Η κυρία Νικολαΐδου – Κυριανίδου είναι ανάμεσα στους χρήστες των σόσιαλ μίντια που δεν έμεινε σιωπηλή απέναντι στην ανάρτηση της Ξένιας Κουναλάκη, που έχει προκαλέσει έτσι κι αλλιώς σάλο, για την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο Άουσβιτς το περασμένο Σάββατο.

Η απώλεια του μέτρου από την κυρία Κουναλάκη σχολιάστηκε με ένα αφοπλιστικό τρόπο από την κορυφαία καθηγήτρια. Και χωρίς κανένα περιθώριο καταλογισμού πολιτικής ή κομματικής σκοπιμότητας μάλιστα.

«Όταν η κτηνωδία επιδιώκει να εκφρασθεί με πνευματώδη τρόπο, τότε το Άουσβιτς αποκαλείται στούντιο. Αίσχος, κυρία Κουναλάκη και ντροπή σε όσους με τα γελάκια τους κάτω από την απαράδεκτη ανάρτησή σας θεώρησαν αστεία αυτή την απόλυτη ασέβεια προς τον πιο εμβληματικό τόπο ανθρώπινου μαρτυρίου!» έγραψε η Νικολαΐδου – Κυριανίδου.

Διαβάστε επίσης:

Θα είναι οι Ευρωσοσιαλιστές τρίτη δύναμη στο Ευρωκοινοβούλιο: 

Στέφανος Κασσελάκης: Μήνυμα από το Άουσβιτς ενόψει ευρωεκλογών

Κρίση αντιπροσώπευσης επισημαίνει ο Βενιζέλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:32