search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:13
MENU CLOSE

«Ο Άλλος άνθρωπος» – Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Ο φορέας δεν είχε ούτε ΑΦΜ», τονίζει ο τέως διευθυντής του ΣΔΟΕ

29.01.2024 10:04
allos-anthrwpos

Για ύποπτες ενδείξεις που θα έπρεπε να έχουν υποψιάσει τις αρχές, έκανε λόγο ο τέως διευθυντής του ΣΔΟΕ, Θεόδωρος Φλωράτος, σημειώνοντας ότι ο φορέας δεν είχε καν ΑΦΜ, αναφερόμενος στην υπόθεση του επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Αναλυτικότερα, ο Θεόδωρος Φλωράτος, ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι, από μόνο του το γεγονός πως οι δωρητές καλούνταν να καταθέσουν τις χρηματικές προσφορές τους σε χρηματικό λογαριασμό στο όνομα συγγενούς, είναι μια ύποπτη ένδειξη η οποία θα έπρεπε να έχει ερεθίσει το ενδιαφέρον των αρχών.

Πρόσθεσε επίσης ότι ήταν αδύνατο να υπάρξει διαφάνεια και σαφήνεια μεταξύ των εσόδων και των εξόδων της συγκεκριμένης κοινωνικής πρωτοβουλίας, ή τουλάχιστον να είναι ελεγκτέα, καθώς ο φορέας δεν έχει νομική προσωπικότητα και ΑΦΜ.

Τέλος, σημείωσε ότι τέτοιες κατηγορίες θα πρέπει να διερευνώνται πολύ προσεκτικά και να εξαντλείται κάθε όριο εξιχνίασής τους, καθώς κλονίζουν σοβαρά την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στην κοινωνική αλληλεγγύη και στις φιλανθρωπικές πρακτικές.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Ηλικιωμένος έκοψε με σκεπάρνι τη μύτη καφετζή για ένα… πείραγμα

Μέγαρα: Κακοποίησαν βάναυσα και θανάτωσαν σκύλο – Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη

Πανεπιστήμια: Έκτακτη σύσκεψη των πρυτάνεων σήμερα για τις εξετάσεις του εξαμήνου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:11