search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:18
MENU CLOSE

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Σάλος στην ΑΕΚ που «έκλεισε» παίκτη από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

31.01.2024 10:11
MIXALIS_KATSOURIS311

Αντιδράσεις σε μερίδα οπαδών έχει προκαλέσει η είδηση ότι η ΑΕΚ κατάφερε – όπως όλα δείχνουν – να κλείσει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον 24χρονο χαφ Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, την ώρα που όλοι οι κροάτες χούλιγκανς που είχαν προφυλακιστεί πριν πέντε μήνες για τη δολοφονία Κατσουρή είναι πλέον ελεύθεροι.

Όπως αναφέρει το enwsi.gr μετά από παρέμβαση Μελισσανίδη το deal έκλεισε με πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ για τον Λιούμπισιτς που κατά τις τελευταίες πληροφορίες θα υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών.

Σχετικό δημοσίευμα και στην κροάτικη ιστοσελίδα index.hr θεωρεί τη μεταγραφή τελειωμένη υπόθεση καθώς έχει τίτλο «Η Ντινάμο πούλησε τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 24χρονος χαφ αναμένεται εντός της ημέρας να ταξιδέψει για την Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η είδηση της μεταγραφής ωστόσο σχολιάστηκε αρνητικά στο X από οπαδούς της Ένωσης αλλά και άλλων ομάδων που κάνουν λόγο για «συναλλαγή» της ΑΕΚ με τους δολοφόνους του Μιχάλη Κατσουρή.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου 101 – 87: O Κάνααν οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη (Video)

Άννα Κορακάκη: «Αργυρή» στα 25μ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου

ΑΕΚ – Σοκ για Πισάρο: Νεκρή η θεία του μετά από ληστεία στο σπίτι του στο Μεξικό – Στο νοσοκομείο και η μητέρα του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 20:14