search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:49
MENU CLOSE

Ένταση στην παρουσίαση βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου – Εισέβαλε δημοσιογράφος και τον κατηγόρησε ότι «προσβάλλει τους Tρεις Iεράρχες»

31.01.2024 19:46
TATSOPOULOS_NTOU

Αναταραχή επικράτησε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου για τους Tρεις Iεράρχες, στην συγγραφή του οποίου συμμετέχει και ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ένας δημοσιογράφος εισέβαλε στην εκδήλωση ξαφνικά και κατηγόρησε τους συγγραφείς ότι προσβάλλουν τη μνήμη των Τριών Ιεραρχών.

«Σέβομαι αυτό που κάνετε και το δικαίωμά σας να το κάνετε. Όμως αυτή τη μέρα θα θεωρούσα ότι είναι κάτι μικρόψυχο. Είναι η γιορτή των Τριών Ιεραρχών. Συνέβαλαν οι τρεις Ιεράρχες στην παιδεία. Οφείλετε στους τρεις ιεράρχες ότι μιλάτε σήμερα ελληνικά», ανέφερε ο δημοσιογράφος του ekklisiaonline.gr Ανδρέας Καραγιάννης μεταξύ άλλων στην παρέμβασή του.

@ekklisiaonline ΜΠΑΙΝΩ! Διαμαρτυρία Καραγιάννη στην εκδήλωση Τατσόπουλου για Τρεις Ιεράρχες#tatsopoulos #karagiannis #fyp ♬ original sound – Εκκλησία Online

Ο Πέτρος Τατσόπουλος, μιλώντας στον Alpha, ξεκαθάρισε ότι ο κος Καραγιάννης ήρθε για επικοινωνιακό σόου.

«Είχε ξεκινήσει η εκδήλωση. Ο κύριος Καραγιάννης άνοιξε τις πόρτες με δυο κάμερες πίσω του, και διέκοψε την εκδήλωση. Η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου πολύ ευγενικά του είπε να καθίσει και να συμμετέχει στη συζήτηση αν θέλει. Δεν ήταν στους ομιλητές. Ήταν ελεύθερη η είσοδος. Μπορούσε να έρθει όποιος θέλει. Στο πάνελ δεν ήταν. Στο πάνελ ήμασταν τέσσερις από τους συγγραφείς του βιβλίου, εγώ και άλλοι τρεις, ο Μάρκος Δενδρινός, η Άννα Γρίβα και ο Μηνάς Παπαγεωργίου», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Δε θα τον καλούσαμε διότι δεν είχε σχέση με το βιβλίο καμία, ούτε με την εκδήλωση είχε σχέση, ούτε είχε πρόθεση να έρθει να κάτσει να ακούσει και να πάρει μέρος. Ήθελε να κάνει ένα επικοινωνιακό show, το κέρδισε, τώρα καθόμαστε και μιλάμε για τον κύριο Καραγιάννη αντί για το βιβλίο και την εκδήλωση», συμπλήρωσε.

Τέλος, άφησε αιχμές κατά του δημοσιογράφου, λέγοντας «μπράβο του. Σε αυτά, σε ό,τι έχει να κάνει με επικοινωνιακό θόρυβο, επικοινωνιακές απάτες, ένας άνθρωπος που έχει διαδικτυακό ιστότοπο για θαύματα με εικόνες που δακρύζουν, τώρα με αυτόν τον άνθρωπο τι διάλογο να κάνουμε;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μπέος καταδικάστηκε για συκοφαντική δυσφήμιση: Αρνείται να πληρώσει την αποζημίωση – «Δεν διαθέτω οικονομική ευχέρεια

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα πολύ γνωστού αναλγητικού φαρμάκου

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Ελέγχονται τέσσερις λογαριασμοί του – «Δεν τζογάρει» λέει ο δικηγόρος του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:47