search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 03:13
MENU CLOSE

Ευαγγελία Αραβανή: Έγκυος στο πρώτο της παιδί η παρουσιάστρια

31.01.2024 09:55
aravani-new

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Αραβανή, διανύοντας την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TLIFE, η Ευαγγελία Αραβανή βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, αναμένοντας με τον σύντροφό της, Σπύρο Λάζαρη να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία 3,5 χρόνια, ζουν μαζί κάτω από την ίδια στέγη στα νότια προάστια, ενώ κάνουν σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, κρατώντας την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά την παρουσίαση του πρώτου My Style Rocks, η Ευαγγελία Αραβανή απέχει από την τηλεόραση, ενώ συχνά επισκέπτεται τον Πόρο όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο σύντροφός της. Πλέον, οι δυο τους μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού τους!

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Γεωργίου για Famagusta: Δεν χρησιμοποιούμε κατ’ ουδένα λόγο την Αμμόχωστο και το όνομά της

Άντζελα Δημητρίου: «Σπάει» τη σιωπή της για τον καβγά με την κόρη και τον γαμπρό της – «Μου στέρησαν και το νερό»

Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον β’ ημιτελικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15