search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Κακοκαιρία Avgi: Πού θα παραμείνουν σήμερα κλειστά τα σχολεία

31.01.2024 07:14
sxoleio new

Η κακοκαιρία Avgi εξασθενεί ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Αρκετά σχολεία θα μείνουν και σήμερα κλειστά για την ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα:

Κλειστά τα σχολεία στα Καλάβρυτα

Κλειστά, θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη τα σχολεία σε περιοχές του Δήμου Καλαβρύτων.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, κλειστές θα παραμείνουν όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της δημοτικής ενότητας Καλαβρύτων, ο δημοτικός παιδικός σταθμός Καλαβρύτων, καθώς και το νηπιαγωγείο, το δημοτικό σχολείο, το γυμνάσιο Ψωφίδας, το γυμνάσιο Δάφνης και το λύκειο Δάφνης.

Κλειστά σχολεία σε περιοχές της Εύβοιας

Τα σχολεία στον Δήμο Μαντουδίου – Αγίας Άννας και Λίμνης θα παραμείνουν προληπτικά κλειστά και σήμερα λόγω της κακοκαιρίας. Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν γίνεται διά ζώσης μάθημα λόγω κακοκαιρίας, οι τάξεις λειτουργούν διαδικτυακά.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Ψαθά.

Συγκεκριμένα, δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και δεν θα ανοίξει ο Βρεφικός και Παιδικός Σταθμός, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Με Απόφαση του δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού, Ιωάννη Κοντζιά, κλειστά θα παραμείνουν τα Δημοτικά Σχολεία Κρυονερίτη και Αγδινών και σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, για την ασφάλεια μαθητών και του διδακτικού προσωπικού.

Κλειστά σχολεία σήμερα σε Βίλια και Ερυθρές

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 31/1 τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Βίλια και Ερυθρές, λόγω της κακοκαιρίας.

Την απόφαση πήρε ο δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας, Αρμόδιος Δρίκος, καθώς ο παγετός που επικρατεί σε όλη την περιοχή καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη τη μετακίνηση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών.

Τι ισχύει στις Δημοτικές Ενότητες Δερβενοχωρίων και Τανάγρας

Λόγω της επικείμενης παγωνιάς και των έντονων καιρικών φαινομένων που συνεχίζουν σε ορισμένες περιοχές του δήμου, για την προστασία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, την Τετάρτη οι σχολικές μονάδες του Δήμου Τανάγρας θα λειτουργήσουν ως εξής:

Δημοτική Ενότητα Τανάγρας: Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Τανάγρας (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια ) θα παραμείνουν κλειστές.

Δημοτική Ενότητα Δερβενοχωρίων: Όλες οι σχολικές μονάδες της Δ.Ε. Δερβενοχωρίων (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστές.

Στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες (Σχηματαρίου, Οινοφύτων και Δηλεσίου) όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια καθώς και οι Παιδικοί σταθμοί) θα λειτουργήσουν από τις 9 η ώρα το πρωί και μετά.

Σε ποιες περιοχές της Κρήτης δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία

Δήμος Φαιστού (Κρήτη)

Σήμερα Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024 κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο και βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός Ζαρού.

Δημοτικό Σχολείο, Νηπιαγωγείο Βοριζίων.

Δημοτικό Σχολείο Καμαρών. Γυμνάσιου Ζαρού.

Δήμος Βιάννου (Κρήτη)

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βιάννου.

Η απόφαση αφορά όλες τις σχολικές μονάδες του δήμου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο, καθώς και το Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό), που θα παραμείνουν κλειστές.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία Avgi: Περιπέτεια για οδηγούς που έχουν εγκλωβιστεί σε Πάρνηθα και Φυλή από τα μεσάνυχτα (Video)

Mea Culpa Μαρουσάκη για την άστοχη πρόγνωση για τα χιόνια: Εμείς φταίμε, γιατί και τα μοντέλα εμείς τα φτιάξαμε

Πειραιάς: Πώς έστησε παγίδα στον παιδεραστή ο πατέρας της 13χρονης – Η σύλληψη και η προκαταρκτική για τη βιντεοσκόπηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 07:12