search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:45
MENU CLOSE

«Μείνε στο τραγούδι»: Διαδικτυακό λιντσάρισμα στην Τέιλορ Σουίφτ από οπαδούς του Τραμπ – Τι το προκάλεσε

31.01.2024 20:46
kelce swift

Συντηρητικοί κύκλοι, προσωπικότητες των μέσων μαζικής ενημέρωσης και διαδικτυακός «στρατός» του στρατοπέδου του Τραμπ έχουν έναν νέο κοινό εχθρό του οποίου η ισχύς είναι αναμφισβήτητη: την Τέιλορ Σουίφτ.

Η αρχή έγινε από πληροφορίες της εφημερίδας New York Times, οι οποίες έκαναν λόγο για επίμονο φλερτάρισμα της τραγουδίστριας από την ομάδα επικοινωνίας του Μπάιντεν προκειμένου να εκφράσει δημόσια την στήριξή της στον υποψήφιο των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2024. Μάλιστα, χαριτολογώντας μέλη της καμπάνιας Μπάιντεν, έλεγαν ότι ο πρόεδρος θα εμφανιστεί σε μια στάση της περιοδείας Eras.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το Rolling Stone, οι σύμμαχοι του Τραμπ παρακολουθούν στενά κάθε κίνηση της Σουίφτ, καθώς η τραγουδίστρια έχει αμέτρητους νέους και παθιασμένους θαυμαστές που όχι μόνο είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν πολλά χρήματα για να την υποστηρίξουν – αλλά είναι επίσης πολύ ενεργοί στο διαδίκτυο.

Ο πρώην Πρόεδρος Τραμπ και ο Μπάιντεν θα διεκδικήσουν την ψήφο των νέων καθώς ο ενθουσιασμός αυτής της ηλικιακής ομάδας για κάθε υποψήφιο πέφτει κατακόρυφα.

Συνεργάτες του Τραμπ εξαπολύουν δημόσιες επιθέσεις στην τραγουδίστρια υποστηρίζοντας ότι πρέπει να «μείνει μακριά από την πολιτική» ή υπονοώντας ότι δεν είναι αυτό που χρειάζεται η Αμερική.

Μεταξύ των πιο ακραίων θεωριών συνωμοσίας γύρω από τη Σουίφτ και τον φίλο της, τον Τράβις Κέλτς των Chiefs του Κάνσας Σίτι, είναι ότι η σχέση τους είναι στην πραγματικότητα μια ψυχολογική επιχείρηση που ενορχηστρώθηκε από το NFL και τους Δημοκρατικούς για να λειτουργήσει υπέρ του Προέδρου Μπάιντεν.

Ο Κέλτς έχει ήδη δεχτεί πυρά από συντηρητικούς κύκλους για τη συνεργασία με την Pfizer για μια εκστρατεία υπέρ του εμβολιασμού κατά του COVID.

Μάλιστα, σχολιαστής του Fox News είπε κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής τη Δευτέρα ότι η Σουίφτ θα πρέπει να «μείνει στο τραγούδι» και να μην ανακατεύεται με την πολιτική.

Η Σουίφτ προηγουμένως δέχτηκε σφοδρή κριτική αφού δεν υποστήριξε δημοσίως κανέναν υποψήφιο κατά τις εκλογές του 2016 — και για τη σιωπή της σε άλλα πολιτικά ζητήματα.

Ήταν πιο ηχηρή κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων προεδρικών θητειών του 2018 αφού ενέκρινε δύο Δημοκρατικούς του Τενεσί και προτρέποντας στην εγγραφή ψηφοφόρων με μια ανάρτηση.

Εξέφρασε επίσης μεταμέλεια που έμεινε σιωπηλή για τον Τραμπ το 2016.

Διαβάστε επίσης:

Ενώπιον της Γερουσίας για την ασφάλεια των παιδιών οι CEO των δημοφιλέστερων social media – «Έχετε αίμα στα χέρια σας»

Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις ενώ η Κομισιόν επιχειρεί τον κατευνασμό τους

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγόρασαν οικόπεδο στην Κρήτη


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:39